Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Strēlniekam 14 punkti Žalgiris zaudējumā Eirolīgas spēlē; Šmitam trīs punkti Barcelona uzvarā

Jānis Strēlnieks ceturtdien guva 14 punktus Kauņas Žalgiris zaudējumā Kauņā ULEB Eirolīgas spēlē.

"Žalgiris" zaudējumu piedzīvoja savā laukumā, ar 64:70 (16:21, 18:19, 17:15, 13:15) atzīstot Sanktpēterburgas "Zeņit" pārākumu.

Strēlnieks laukumā pavadīja 25 minūtes un 51 sekundi, kuras laikā simtprocentīgi realizējot divpunktu (2/2) un soda metienus (1/1), kā arī trāpot trīs no pieciem trīspunktu metieniem. Viņa kontā arī vienai rezultatīva piespēle un četras kļūdas, divas personiskās piezīmes, četri izprovocēti noteikumu pārkāpumi pretiniekiem un efektivitātes koeficients 11.

Ar 14 punktiem Strēlnieks jau otro reizi sezonā Eirolīgas spēlē bija rezultatīvākais Lietuvas kluba rindās, bet viesiem 19 punktus sakrāja Džordans Loids.

Tas Kauņas klubam bija otrais zaudējums divos mačos, bet Krievijas klubam - otrā uzvara.

Rolanda Šmita pārstāvētā "Barcelona" svinēja uzvaru Minhenē, kur Minhenes "Bayern" bija spiesta piekāpties Spānijas grandam ar Minhenes "Bayern" (Vācija) - "Barcelona" (Spānija) 72:80 (15:16, 18:28, 14:19, 25:17).

Šmits laukumā pavadīja 15 minūtes un 18 sekundes, gūstot trīs punktus, realizējot vienīgo trīspunktu metienu. Viņa kontā arī pa reizei izcīnīta atlēkusī bumba, rezultatīva piespēle, pārķerta bumba, personiskā piezīme un izprovocēts noteikumu pārkāpums pretiniekam, kā arī efektivitātes koeficients seši.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 16 punktiem bija Korijs Higinss, bet par punktu mazāk Brendonam Deivīsam.

Mājiniekiem 18 punktus guva Darans Hiljards, bet 14 punktus - Dešons Tomass.

Viens no spēles tiesnešiem bija Latvijas soģis Oļegs Latiševs.

Divās citās spēlēs ceturtdien Telavivas "Maccabi Playtika" mājās zaudēja Belgradas "Crvena zvezda mts" ar 61:75 (10:20, 17:15, 10:19, 24:21), bet divu grandu cīņā Atēnu "Panathinaikos Opap" savā laukumā pieveica Stambulas "Fenerbahce Beko" ar 91:87 (20:21, 25:25, 19:21, 27:20).

Telavivā 18 punktus mājinieku labā sakrāja Skotijs Vilbekins, bet 16 - Matiass Lesors. Viesiem 19 punkti, kā arī pa piecām atlēkušajām bumbām un rezultatīvām piespēlēm Nikolas Kaliniča kontā, bet 17 punktus guva Neits Volterss.

Atēnās mājiniekiem rezultatīvākais ar 20 gūtiem punktiem bija Nemanja Nedovičs, kurš realizēja visus 11 soda metienus. Savukārt viesiem, kuriem pieci basketbolisti sakrāja ar diviem cipariem rakstāmu punktu skaitu, 18 punktus, desmit atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles sakrāja Jans Veselijs. 16 punkti tika Nando de Kolo, 14 punkti un septiņas atlēkušās bumbas - Devinam Bukeram.

Arī šosezon Eirolīgā ir pārstāvētas desmit valstis ar 18 komandām, kas ir tikpat, cik iepriekšējā sezonā. Komandas aizvadīs divu apļu turnīru, labākajām astoņām iekļūstot izslēgšanas turnīrā. Eirolīgas čempione tiks noskaidrota Berlīnē, kur notiks finālčetrinieka turnīrs.

Pagājušajā sezonā par čempioni kļuva Stambulas "Anadolu Efes", kas finālā pieveica Šmita pārstāvēto "Barcelona".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Komanda pāri zvaigznēm

Porziņģis un Celtics NBA izslēgšanas turnīru sāks no labākās pozīcijas.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi