Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Strēlniekam četri punkti Žalgiris uzvarā Eirolīgas spēlē

Jānis Strēlnieks otrdien Atēnās guva četrus punktus Kauņas Žalgiris komandas rindās uzvarā ULEB Eirolīgas spēlē.

Kauņas "Žalgiris" 18.kārtas pārceltajā spēlē viesos pieveica Atēnu "Panathinaikos Opap" ar 96:83 (29:10, 23:24, 24:27, 20:22), svinot līgā trešo panākumu pēc kārtas.

Strēlnieks maču sāka pamatsastāvā un 16 minūtēs un astoņās sekundēs realizēja vienu no četriem tālmetieniem un vienīgo soda metienu, bet vienīgais divpunktu metiens mērķi nesasniedza. Viņa kontā arī divas atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, viena pārķerta bumba, četras piezīmes un lietderības koeficients nulle.

Viesiem 22 punktus guva Edgars Ulanovs, 17 punktus un 12 atlēkušās bumbas sakrāja Žofrijs Loverņs, 16 punktus guva Artūrs Milaknis, bet 15 punktus un deviņas atlēkušās bumbas sakrāja Tailers Kavano.

Mājiniekiem ar 23 punktiem izcēlās NEmanja Nedovičs, bet 16 punktus guva Hovards Santross.

Artūra Kuruca pārstāvētā Vitorijas "Bitci Baskonia" 19.kārtas pārceltajā spēlē izbraukumā ar 93:94 (27:28, 23:28, 27:15, 16:23) zaudēja Telavivas "Maccabi Playtika".

Kurucs četrās minūtēs un 29 sekundēs laukumā vienreiz rezultatīvi piespēlēja, nopelnīja vienu personisko piezīmi un lietderības koeficientu nulle.

Rezultatīvākais viesu rindās ar 27 punktiem, septiņām atlēkušajām bumbām un astoņām rezultatīvām piespēlēm bija Veids Boldvins, bet 15 punktus pievienoja Roks Giedraitis.

Mājiniekiem pa 21 punktam guva Džeimss Nanalijs un Ante Žižičs, bet 17 punktus un sešas rezultatīvas piespēles sakrāja Skotijs Vilbekins.

Jau ziņots, ka Krievijas iebrukuma Ukrainā dēļ Krievijas komandu lidzdalība līgā ir apturēta. Tāpēc otrdien nenotika iepriekš pārceltās Sanktpēterburgas "Zeņit" un Vilērbānas ASVEL, kā arī Milānas "AX Armani Exchange Olimpia" un Kazaņas "Unics" spēles.

Rolanda Šmita pārstāvētā "Barcelona" ar 20 uzvarām 25 mačos ir pirmā, Artūra Kuruca komanda Vitorijas "Bitci Baskonia" ar bilanci 7-18 ieņem 17.vietu, bet "Žalgiris" ar sešām uzvarām 25 mačos ir pēdējā vietā.

Arī šosezon Eirolīgā ir pārstāvētas desmit valstis ar 18 komandām, kas ir tikpat, cik iepriekšējā sezonā. Komandas aizvadīs divu apļu turnīru, labākajām astoņām iekļūstot izslēgšanas turnīrā. Eirolīgas čempione tiks noskaidrota Berlīnē, kur notiks finālčetrinieka turnīrs.

Pagājušajā sezonā par čempioni kļuva Stambulas "Anadolu Efes", kas finālā pieveica "Barcelona".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Čempionu mentalitāte

Feldmanis: iegūta ceļazīme un papildu laiks, lai sagatavotos olimpiskajām spēlēm.

Mājas sienas palīdz

Zeļļi soli no pusfināla, BK Ventspils izšķiroša cīņa Tallinā.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi