Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Strēlniekam seši punkti Žalgiris komandas zaudējumā Belgradā

Latvijas basketbolists Jānis Strēlnieks trešdien guva sešus punktus ULEB Eirolīgas trešās kārtas spēlē, viņa pārstāvētajai Kauņas Žalgiris komandai ciešot zaudējumu.

"Žalgiris" Eirolīgā joprojām cīnās bez uzvarām, viesos ar rezultātu 61:73 (14:13, 13:16, 15:17, 19:27) zaudējot Belgradas "Crvena zvezda mts".

Ar zaudējumu pie "Žalgiris" stūres debitēja Jurijs Zdovs, kurš amatā nomainījis Martinu Šilleru.

Strēlnieks 23 minūtēs un 35 sekundēs realizēja vienu no diviem divpunktu metieniem un ar tādu pašu precizitāti grozā raidīja vienu tālmetienu, kā arī trāpīja savu vienīgo soda metienu. Viņš arī izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, atdeva četras rezultatīvas piespēles, pieļāva vienu kļūdu, divreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja vienu piezīmi un sakrāja 11 efektivitātes koeficienta punktus, kas bija otrs labākais rādītājs komandā.

"Žalgiris" komandā produktīvākais ar 14 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām bija Džošs Nebo, bet uzvarētājiem 15 punktus guva Nikola Kaliničs.

Tikmēr Rolanda Šmita pārstāvētā "Barcelona" pirmajā puslaikā aizmeta garām visus 12 tālmetienus, tomēr spraigā cīņā izcīnīja savu trešo uzvaru Eirolīgas sezonā. Barselonieši savā laukumā ar rezultātu 79:78 (10:17, 17:15, 28:15, 12:20, 12:11) pagarinājumā uzveica Pirejas "Olympiakos".

Šmits laukumā pavadītajās astoņās minūtēs un 22 sekundēs netrāpīja visus trīs tālmetienus, pārtvēra vienu bumbu, pieļāva divas kļūdas, divreiz pārkāpa noteikumus un izprovocēja vienu piezīmi.

Uzvaru mājiniekiem nodrošināja Pjerres Oriola precīzie soda metieni septiņas sekundes pirms pagarinājuma beigām. Otrā laukuma galā Kosts Sluks nerealizēja pēdējās sekundes metienu, kas, sasniedzot savu mērķi, būtu atnesis viesiem uzvaru.

Ar 22 punktiem un sešām atlēkušajām bumbām uzvarētājiem atzīmējās Nikola Mirotičs, bet deviņi punkti, 13 bumbas zem groziem un septiņas rezultatīvas piespēles bija Nikam Kalatesam.

Pretiniekiem rezultatīvākais ar 14 punktiem bija Sluks.

Vēl trešdien Madrides "Real" savā laukumā ar rezultātu 94:86 (30:12, 21:27, 21:26, 22:21) uzvarēja "Monaco".

Madridiešiem ar 18 punktiem atzīmējās Geršons Jabusele, bet 13 punkti, piecas atlēkušās bumbas un septiņas rezultatīvas piespēles bija Tomā Ertelam. "Monaco" vienībā 24 punktus guva un deviņas rezultatīvas piespēles izdalīja Maiks Džeimss.

Arī šosezon Eirolīgā ir pārstāvētas desmit valstis ar 18 komandām, kas ir tikpat, cik iepriekšējā sezonā. Komandas aizvadīs divu apļu turnīru, labākajām astoņām iekļūstot izslēgšanas turnīrā. Eirolīgas čempione tiks noskaidrota Berlīnē, kur notiks finālčetrinieka turnīrs.

Pagājušajā sezonā par čempioni kļuva Stambulas "Anadolu Efes", kas finālā pieveica "Barcelona".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi