Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Strēlnieks un Kuksiks ULEB kausa Last 16 sāk ar uzvarām

Ar uzvaru ULEB Eiropas kausa Last 16 turnīru sākusi Jānis Strēlnieks un Sanktpēterburgas Spartak, kura Melnkalnes pilsētā Podgoricā ar 65:57 pārspēja Buducnost Voli vienību, savukārt Riharda Kuksika pārstāvētā Valencia Basket, izbraukuma spēlē Francijā ar 69:63 pieveica BCM Gravelines komandu.

Jau spēles pirmo ceturtdaļu Spartak noslēdza ar 16:12 vadību, bet līdz puslaika beigām vēl vairāk palielināja starpību, dodoties pārtraukumā ar sev labvēlīgu rezultātu 38:29. Pirms pēdējām desmit minūtēm viesiem no Sanktpēterburgas vairs tikai trīs punktu handikaps 45:42, tomēr uzvaru no rokām viesi neizlaida. Līdz ar spēles beigu signālu rezultāts uz tablo 65:57 par labu Spartak.

Patriks Beverlijs kaldināja Spartak uzvaru ar 25 gūtiem punktiem, 18 punktus pievienoja Vladimirs Dragicevičs. Buducnost Voli rindās rezultatīvākais ar 11 punktiem bija Džermains Andersons.

Jānis Strēlnieks laukumā devās uz maiņu un nospēlēja nepilnas astoņas minūtes (7:57). Šajā laikā J. Strēlniekam realizēts viens no diviem tālmetieniem, tādējādi gūti trīs punkti, kā arī izcīnīta viena atlēkušā bumba, pieļauta viena kļūda un izprovicēts viens pārkāpums pretinieku komandai.

Arī Valencia Basket jau spēles pirmo ceturtdaļu spēja noslēgt ar sev labvēlīgu rezultātu 15:14, bet otrajā ceturtdaļā pārsvaru palielināja jau līdz ievērojamai starpībai ar 42:24. Pēc pārtraukuma Valensijas klubs mazliet atslāba, tomēr vadību Gravelines vienībai neatdeva, trešo ceturtdaļu noslēdzot ar 56:43. Mājinieki līdz galam atspēlēties nespēja arī pēdējās desmit minūtēs un Valencia Basket svinēja uzvaru ar 69:63.

Uzvaru ar 19 punktiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm Valencia Basket palīdzēja izcīnīt Nando De Kolo. Džubijs Džonsons un Janiks Bokolo Francijas kluba rindās guva attiecīgi pa 14 un 12 punktiem. Latviešu aizsargs Rihards Kuksiks spēlei bija pieteikts, tomēr laukumā nedevās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi