Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Timmam niecīgs spēles laiks, Grizzlies pirmā uzvara NBA Vasaras līgā

Šī gada NBA draftā ar 60.numuru izvēlētais latvietis Jānis Timma savā ceturtajā Vasaras līgas spēlē laukumā pavadīja vien četras minūtes, bet viņa pārstāvētā Memfisas Grizzlies komanda ar 90:83 uzveica Vašingtonas Wizards. Šis bija Memfisas kluba pirmais panākums turnīrā.

Timma izpelnījās līdz šim mazāko spēles laiku (4:06), paspējot izcelties ar vienu neprecīzu divpunktu metienu un vienu kļūdu.

Vasaras līgas pirmajā spēlē Grizzlies ar 67:81 piekāpās Čikāgas Bulls vienībai, bet Timma guva piecus punktus. Savukārt otrajā mačā Memfisas klubs ar 58:69 zaudēja Klīvlendas Cavaliers komandai, bet latvieša kontā divi punkti. Nākamajā cīņā Timma pirmo reizi iesaistījās no rezervistu soliņa, bet kopumā spēlē latvietis guva trīs punktus, nepalīdzot Grizzlies izvairīties no zaudējuma pret Fīniksas Suns (88:100).

Nākamo spēli Grizzlies aizvadīs naktī uz piektdienu pēc Latvijas laika, kad sacentīsies ar Šarlotes Bobcats basketbolistiem. 

Draftēšana otrajā kārtā negarantē līgumu ar Grizzlies komandu, tāpēc Timma savu lietderību cenšas pierādīt Vasaras līgā.

Pagājušajā sezonā Timma pārstāvēja Latvijas komandu Ventspils, savukārt vēl sezonu pirms tam viņš spēlēja Liepājas Lauvas vienībā.

Timma ir iekļauts Latvijas izlases kandidātu sarakstā dalībai šīgada Eiropas čempionāta finālturnīrā. Izlases treniņi sākas jau šodien.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi