Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Timmam un Bertānam kopā 17 punkti un uzvara Milānā

Latviešu basketbolists Dairis Bertāns ceturtdien guva deviņus punktus, Jānis Timma pievienoja astoņus punktus ULEB Eirolīgas 25.kārtas spēlē, pielikdams roku Maskavas apgabala Himki komandas uzvarā.

"Himki" izbraukumā ar rezultātu 78:69 (21:16, 18:22, 20:13, 19:18) uzvarēja Milānas "AX Armani Exchange Olimpia" vienību.

Bertāns laukumā pavadīja 19 minūtes un 46 sekundes, kuru laikā realizēja trīs no pieciem tālmetieniem, bet netrāpīja vienīgo divpunktu metienu.

Tāpat viņam arī trīs rezultatīvas piespēles, viena izcīnīta atlēkusī bumba, trīs reizes pārkāpti noteikumi, viens izprovocēts noteikumu pārkāpums pretiniekam un efektivitātes koeficients astoņi.

Timma šajā duelī laukumā pavadīja 27 minūtes un astoņas sekundes, kuru laikā realizēja divus no pieciem tālmetieniem un vienu no abiem divpunktu metieniem.

Tāpat krāslavietis izcīnīja četras atlēkušās bumbas, reizi rezultatīvi piespēlēja, trīsreiz kļūdījās, četras reizes pārkāpa noteikumus, izprovocēja trīs noteikumu pārkāpumus un sakrāja efektivitātes koeficientu pieci.

Maskaviešiem ar 18 punktiem un sešām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Aleksejs Šveds, bet 16 punkti un 12 bumbas zem groziem Jūnasa Jerebko kontā. Mājiniekiem 18 punktus guva un astoņreiz rezultatīvi piespēlēja Serhio Rodrigess.

Pirejas "Olympiakos" mājās pieveica Riharda Lomaža pārstāvēto Francijas klubu Vilērbānas ASVEL - 77:68 (20:21, 23:12, 18:17, 16:18).

Lomažs astoņās minūtēs un piecās sekundēs laukumā punktus neguva. Viņš aizmeta garām vienīgo tālmetienu, saņēma vienu personisko piezīmi un apstājās pie negatīva lietderības koeficienta mīnus divi. 

Rezultatīvākais viesu rindās ar 14 punktiem bija Šarls Kaudī, bet mājiniekiem 15 punkti un septiņas atlēkušās bumbas Sašas Vezenkova kontā.

Sanktpēterburgas "Zeņit" savā laukumā piekāpās Berlīnes "Alba" ar 81:83 (25:15, 17:23, 22:20, 17:25).

Krievijas komandas labā 19 punktus guva un septiņas piezīmes pretiniekiem izprovocēja Vils Tomass. Uzvarētāju rindās ar 24 punktiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Martins Hermansons.

Vēl vienā mačā Stambulas "Fenerbahce Beko" mājās bija spiestas atzīt ievērojamu Madrides "Real" pārsvaru - 65:94 (15:22, 16:25, 20:24, 14:23).

Zaudētāju rindās 21 punkts un sešas rezultatīvas piespēles Nando de Kolo, bet Spānijas kluba labā par punktu mazāk sameta Džeisī Kerols.

Vitorijas "Kirolbet Baskonia" (Spānija) savās sienās ar 60:74 (17:13, 18:17, 10:21, 15:23) zaudēja Kauņas "Žalgiris" klubam.

Semādžs Kristons mājinieku labā guva 17 punktus, bet Lietuvas vienībā rezultatīvākais ar 15 punktiem, septiņām atlēkušajām bumbām un piecām kļūdām bija Edgars Ulanovs.

Turnīra līderpozīcijā ar 21 uzvaru 24 spēlēs ir Stambulas "Anadolu Efes" komanda, kurai ar 19 panākumiem 25 mačos seko Madrides "Real" un ar 18 uzvarām 24 spēlēs - Rolanda Šmita pārstāvētā "Barcelona". Aiz pirmā trijnieka ar 16 uzvarām 24 mačos ir Maskavas CSKA un Telavivas "Maccabi FOX". Maskavas apgabala "Himki" ar 11 uzvarām un 14 zaudējumiem pakāpušies uz astoto vietu, bet Vilērbānas ASVEL ar deviņiem panākumiem un 16 neveiksmēm ir 16.pozīcijā.

Šosezon Eirolīgā ir pārstāvētas desmit valstis ar 18 komandām, kas ir par divām vairāk nekā iepriekšējā sezonā. Komandas aizvadīs divu apļu turnīru, labākajām astoņām iekļūstot izslēgšanas turnīrā. Eirolīgas čempione tiks noskaidrota maija beigās Ķelnē, kur notiks finālčetrinieka turnīrs.

Iepriekšējā sezonā par ULEB Eirolīgas čempioni astoto reizi kļuva Maskavas CSKA, kas finālspēlē uzveica Stambulas "Anadolu Efes".

Madrides "Real" ir tituliem bagātākā komanda, ULEB Eirolīgā triumfējot desmit reizes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi