Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Tradicionālais Krastu mačs norisināsies 17. augustā

Ar aizvadītām 216 stundām basketbola spēles laukumā, Krastu mačs piesaka savu desmitgades vērienīgāko spēli, kas notiks pie Rīgas kongresu nama jau pēc mēneša - 17.augustā. Kā ierasts, Krastu mačs norisināsies visu diennakti, un tā laikā būs iespēja ne vien baudīt spraigu basketbola spēli starp labā un kreisā Daugavas krasta iedzīvotājiem, bet arī piedalīties dažādās atrakcijās un konkursos, baudīt Latvijas labāko DJ un mūziķu priekšnesumus, kā arī vienlaikus baudīt izmeklētus ēdienus, vēsta rīkotāji.

Jubilejas gadā Krastu mačs būs parūpējies par pārsteidzošiem viesiem laukumā. Neizpaliks arī ierastais aktieru  un mūziķu mačs ar zelta sastāviem, kā arī politiķu basketbola saspēles. “Desmit gadu laikā, kopš pirmā Krastu mača turnīra, tajā ir aizvadītas 224 spēles,  piedalījušās 448 komandas, laukumā izgājuši 4480 spēlētāji, ir iemesti 20397 punktu, gūtas emocijas, kādas basketbols nevar piedzīvot bez līdzjutējiem un entuziastiem. Šos basketbola svētkus šogad gribam atzīmēt īpaši vērienīgi, pasakoties ikvienam atbalstītājam, līdzjutējam un dalībniekam,” norāda Krastu mačs idejas autors un basketbola kluba VEF Rīga valdes priekšsēdētājs Edgars Jaunups.

“Man desmitais Krastu Mačs ir ļoti tuvs un dubultīpašs, jo esmu kopā ar basketbola maratonu jau no pirmssākumiem. Tāpēc šī gada turnīrs būs neaizmirstams notikums, kam kopā ar komandu esmu gatavojies jau visu gadu. Esam parūpējušies ne vien par plašu izklaides programmu un tādiem mūziķiem kā Ansis, Aminata un citiem, bet arī par dažādiem pārsteigumiem. Jubilejas Krastu Mačs būs svinīgs, smaidīgs un daudzpusīgs,” stāsta pasākuma radošās komandas dalībnieks, viens no pasākuma vadītājiem Renārs Zeltiņš.

Pieteikšanās basketbola vērienīgākajam turnīram notiks 31. jūlijā un noritēs 24 stundas. Dienu vēlāk, 1.augustā, notiks komandu izloze un desmitgades Krastu mača oficiālā krekla prezentēšanas pasākums. Krekla dizaina autors  ir mākslinieks Kristians Brekte.

Krastu mačs ir diennakts basketbola turnīrs, kurā tradicionāli piedalās un savā starpā sacenšas Daugavas labā un kreisā krasta iedzīvotāji. Kopvērtējumā ar 5:4 vadībā izvirzījušies Daugavas kreisā krasta basketbolisti. Uzvarējusī komanda savā īpašumā uz gadu iegūst ceļojošo kausu, tā autors ir Latvijas Mākslas akadēmijas profesors, tēlnieks Aigars Bikše. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi