Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Treneris: Porziņģa savainojums ir traucēklis jauniem Knicks darījumiem

Latviešu zvaigznes Kristapa Porziņģa trauma rada neskaidrības ar jaunu spēlētāju iesaistīšanu Ņujorkas Knicks komandā, Ņujorkas izdevumam The Newsday paudis citas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Losandželosas Clippers treneris Doks Riverss.

Porziņģis 7.februāra spēlē pret Milvoki Bucks sarāva kreisā ceļgala krusteniskās saites, kas viņu no basketbola atturēs aptuveni uz desmit mēnešiem. Latvietim tika veikta operācija un ir uzsākts rehabilitācijas process. Parasti atlabšana no šādām traumām prasa vismaz pusgadu, bet bieži ieilgst arī aptuveni gada ilgumā.

Riverss uzskata, ka šādi nopietni savainojumi ne vien ietekmē Knicks vietu turnīra tabulā, bet arī komandas iespējas starpsezonā piesaistīt brīvos aģentus.

"Tie ir smagi triecieni," sacīja Riverss. "Tomēr mūsdienās šāds savainojums vairs nav nāvessods. Daudzi puiši atgriežas veseli un jūtas labi. Bet Porziņģim šī bija All-Star sezona. Jo labāk viņš sevi parāda laukumā, jo vairāk ir tādu, kas vēlas spēlēt kopā ar viņu."

Riverss, kurš tiek minēts kā iespējamais Knicks galvenā trenera amata kandidāts, ja netiks pagarināts līgums ar Džefu Hornačeku, domā, ka vēl sāpīgāk ir būt bez Porziņģa un vienlaikus nezināt, kad viņš varēs atgriezties laukumā.

Porziņģim, kurš Ņujorkā iziet rehabilitāciju, 13.februārī tika veikta operācija. Vēl nav nosaukts kāds precīzs atgriešanās laiks, un Knicks ir piesardzīgi, jo dažiem spēlētājiem atveseļošanās prasījusi gadu vai pat vēl ilgāk.

No Knicks šovasar netiek gaidīta liela aktivitāte centienos piesaistīt kādu NBA zvaigzni, turklāt klubs nevēloties darīt neko tādu, kas smagi varētu ietekmēt tās nākamā gada algu griestus.

Tiek lēsts, ka 2019.gada vasarā Knicks varētu iesaistīties cīņā, lai iegūtu tādus spēlētājus kā Kavai Lenardu, Džimiju Batleru, Kembu Volkeru, Kevinu Lavu vai Kairiju Ērvingu, kurš jau esot komunicējis ar Porziņģi, norādot, ka labprāt ar tādu basketbolistu būtu vienā komandā.

Kopš Porziņģa traumas Knicks zaudējusi astoņās no deviņām spēlēm un reāli vairs nepretendē uz iekļūšanu izslēgšanas turnīrā.

Austrumu konferences kopvērtējumā Knicks ar 24 panākumiem 64 mačos ir 11.vietā, no pirmā astotnieka atpaliekot par deviņu uzvaru tiesu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi