Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Tuvākajā laikā jābūt skaidrībai par Porziņģa atgriešanos laukumā

Tuvākajā laikā jābūt skaidrībai, kad laukumā varētu atgriezties latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis, pirmdien pavēstīja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas Knicks prezidents Stīvs Milss.

Porziņģis februārī guva ceļgala krustenisko saišu plīsumu. Ierasts, ka šāda savainojuma izārstēšana prasa vismaz pusgadu, bet latviešu zvaigznes gadījumā tika pieminēts, ka viņš varētu izlaist pat visu nākamo sezonu. Viņa atgriešanās gan tiek gaidīta aptuveni sezonas viducī.

Latvietis šobrīd jau ir atgriezies Ņujorkā un tuvākajā laikā izies pārbaudes, lai būtu zināms, kad viņš varēs atgriezties laukumā. Iepriekš plaši bija izskanējuši minējumi, ka tas varētu notikt ap Ziemassvētku laiku.

Porziņģis uz Eiropu devās aprīļa vidū, turpinot savu rehabilitāciju, turklāt to viņš darīja arī slavenā Spānijas granda Madrides Real bāzē.

Milss pirmdien gan izteicās, ka Knicks būs ļoti piesardzīga attiecībā uz Porziņģi un noteikti viņu nesteidzinās atgriezties laukumā.

"Mūsu mērķis ir nedarīt neko tādu, kas varētu apdraudēt Kristapa iespējas būt par vienu no šīs komandas stūrakmeņiem. Viņš šobrīd ir atgriezies Ņujorkā. Šonedēļ tiks veikti medicīniskie testi, un mēs sāksim attīstīt plānu, kad viņam būtu vislabāk atgriezties," laikraksts The New York Post citē Milsa teikto.

Knicks komanda treniņnometni pirms jaunās NBA sezonas sāks pirmdien, bet pirmo spēli regulārajā čempionātā tā aizvadīs 17.oktobrī pret Atlantas Hawks.

Šovasar Porziņģi dzimtajā Liepājā apciemoja jaunais Knicks galvenais treneris Deivids Fizdeils, kamēr Milss vairākkārt ar latvieti sazinājies telefoniski.

Pirmdien notikušajā pasākumā ar faniem Milss arī norādīja, ka pašlaik klubs koncentrējas attīstīt pašreizējo sastāvu, lai gan pēdējo mēnešu laikā daudz runāts par 2019.gada vasaru, kad Knicks būs lielāka rocība jaunu līgumu noslēgšanā.

"Mēs koncentrējamies gaidāmajai sezonai. Necenšamies domāt par tālāku nākotni. To darīsim tad, kad tā būs pienākusi," izteicās Milss.

Knicks aizvadītajā sezonā jau piekto reizi pēc kārtas nekvalificējās izslēgšanas turnīram.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi