Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

U-16 basketbolisti EČ sāk ar neveiksmi pret Melnkalni

Latvijas komanda pirmo ceturtdaļu aizvadīja veiksmīgāk nekā pretinieki, tādējādi ceturksni noslēdza, esot vadībā ar 9:4. Lai arī otrajā spēles nogrieznī latviešiem izdevās palielināt pārsvaru (15:9), pēc dažām minūtēm vadībā jau bija Melnkalnes basketbolisti (18:17). Puslaika izskaņā Latvijas sportisti vēlreiz atguva vadību, taču pirmā mača puse ar 27:23 noslēdzās par labu Melnkalnei.
Latvijas U-16 puišu basketbola izlase ceturtdien ar zaudējumu 47:64 (9:4, 14:23, 12:22, 12:15) pret Melnkalni uzsāka Lietuvas pilsētā Kauņā notiekošo Eiropas čempionātu basketbolā kadetiem.

Trešajā ceturtdaļā Latvijas basketbolisti mazliet pietuvojās pretiniekiem (32:34), taču pēc tam Melnkalnei padevās liels punktu atrāviens un tā ceturksni noslēdza ar 49:35. Arī noslēdzošajā ceturtdaļā Melnkalne turpināja veiksmīgo spēli, kā rezultātā svinēja uzvaru ar 64:47.

Rezultatīvākais Latvijas rindās ar 12 punktiem un četrām atlēkušajām bumbām bija Rainers Kalniņš, bet pa septiņiem punktiem pievienoja Artūrs Kurucs, Dāvids Atelbauers un Francis Lācis.

Turpinājumā piektdien Latvijas jaunie basketbolisti plkst.19 spēkosies ar Horvātiju, bet pirmo posmu latvieši noslēgs sestdien plkst.21.15, kad uzsāks cīņu ar Francijas vienaudžiem.

Pirmās trīs apakšgrupu komandas turpinās cīņu par medaļām otrajā posmā, kamēr ceturto vietu ieguvējas spēkosies par palikšanu augstākajā divīzijā, kuru pametīs trīs vājākās izlases.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi