Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 8. jūnijs
Mundra, Frīda, Frīdis

Vairogs atgriežas BK Ventspils komandā

Latvijas vicečempioni basketbolā Ventspils panākuši vienošanos ar latviešu spēlētāju Akseli Vairogu, vēsta vienība. 26 gadus vecais Vairogs jau ir ieradies Ventspilī un uzsācis treniņu procesu.

"Ventspili vienmēr esmu uzskatījis par augsta līmeņa komandu, bet Ventspils pilsētu par savām mājām. Tāpēc ar nepacietību gaidu, kad varēšu atkal doties laukumā dzeltenās krāsas spēlētāja formā un savu līdzjutēju priekšā," izteicās Vairogs. "Visai komandai ir jāskatās vienā virzienā, jo tikai tā - visiem kopā - iespējams tikt pie spēles prieka un uzvarām."

Runājot par Ventspils komandas jauno galveno treneri Robertu Štelmaheru, Vairogs uzsvēra, ka viņam iepaticies trenera vadmotīvs.

"Izlasīju, ka treneris savai komandai izvirzīs šādu uzdevumu - uzvarēs tā komanda, kas savā grozā ielaidīs mazāk punktu, nevis tā, kas visvairāk iemetīs. Es domāju tāpat un priecājos, ka šajā virzienā mums domas pilnībā sakrīt," teica Vairogs. "Neslēpšu, ka Štelmahera piesaistīšana galvenā trenera amatam man bija kā papildu motivācija atgriezties."

Vairogs ir basketbola kluba Ventspils internāta audzēknis un savu karjeru uzsācis Ventspils augstskolas komandā. Vēlāk viņš tiek iekļauts Ventspils sastāvā un kopā ar komandu divas reizes kļuva par Latvijas čempionu.

Savas karjeras laikā Vairogs ir spēlējis arī Valmiera/Lāčplēša alus komandas sastāvā, kā arī devies viesspēlētāja gaitās uz Francijas otrās līgas - ProB - komandu JSA Bordeaux. Pagājušajā sezonā Vairogs spēlēja Polijas augstākās līgas vienībā Vroclavas Slask.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi