Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Valmieras basketbolisti BBL ceturtdaļfinālu sāk ar +10 viesos

Latvijas vienība Valmiera/ORDO pirmajā "Triobet" Baltijas Basketbola līgas (BBL) ceturtdaļfināla spēlē trešdien izbraukumā ar rezultātu 81:71 (31:14, 20:9, 15:22, 15:26) uzveica Lietuvas komandu Pasvāles Pieno žvaigždes.

Atbildes mačā, kas tieši pēc nedēļas notiks Valmierā, laukuma saimnieki nedrīkstēs zaudēt ar starpību, kas lielāka par desmit punktiem.

Pēc spēles pirmā puslaika Valmiera/ORDO bija iespaidīgs 28 punktu pārsvars (51:23), ko mača otrajā daļā Pieno žvaigždes krietni samazināja, saglabājot izredzes pacīnīties par uzvaru divu spēļu summā un iekļūšanu pusfinālā.

Valmiera/ORDO sastāvā 20 punktus guva Armands Šķēle, kurš izcīnīja arī 12 atlēkušās bumbas, bet pa 16 sameta Aigars Šķēle un Lauris Blaus.

Zīmīgi, ka Lauris Blaus sezonu sāka Pieno žvaigždes komandā, taču janvāra sākumā pārgāja uz Valmiera/ORDO vienību. Tāpat Pieno žvaigždes komandā 2011./12.gada sezonā strādāja pašreizējais valmieriešu galvenais treneris Roberts Štelmahers.

Vēl viena ceturtdaļfināla pāra pirmajā mačā trešdien Lietuvas klubu duelī Ķēdaiņu Ņevežis savā laukumā ar 61:84 (25:23, 14:15, 18:21, 4:25) zaudēja Panevēžas Lietkabelis.

Kā zināms, citu ceturtdaļfināla sēriju pirmajos mačos otrdien Jēkabpils ar 64:73 Šauļos zaudēja divkārtējai šī turnīra uzvarētājai Šiauliai no Lietuvas, saglabājot cerības uz panākumu summā, bet Liepāja/Triobet ar 66:93 ļoti pārliecinoši Igaunijā piekāpās vietējai Tartu TU/Rock komandai, izredzes uz nākamo kārtu zaudējot.

Atbildes spēles visos četros pāros notiks pēc nedēļas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šilovs: Nevarēju pievilt komandas biedrus

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs, aizvadot ceturto spēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā, centies parādīt savu labāko sniegumu, lai nepieviltu komandas biedrus, sarunā ar Zie...

Bronzas kodols saglabāts

Latvijas hokeja valstsvienībā būs pārbaudītas vērtības un septiņi jaunpienācēji.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi