Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Valmieras basketbolisti viesos piekāpjas latviešu pārstāvētajai Kalev/Cramo

Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola komanda otrdien cieta zaudējumu savā pirmajā Pafbet Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas (LIBL) spēlē 2020.gadā.

Valmierieši viesos ar rezultātu 61:96 (14:17, 16:30, 13:23, 18:26) piekāpās Roberta Štelmahera vadītajai un Aigara Šķēles pārstāvētajai Tallinas "Kalev"/"Cramo".

Vidzemes komandā pa 12 punktiem guva Valters Vēveris un Roberts Blumbergs, kuram arī septiņas atlēkušās bumbas.

Uzvarētājiem 22 punktus guva Saša Killeja-Džounss, bet Šķēlem bija 14 punkti, divas atlēkušās bumbas un četras rezultatīvas piespēles.

Valmierieši pēdējās divās LIBL spēlēs savā laukumā zaudēja tieši divām Tallinas komandām. Vispirms ar 80:87 nācās piekāpties "Kalev"/"Cramo", bet pēc tam pagarinājumā ar 104:106 - arī "TalTech". Tikmēr Igaunijas galvaspilsētas komanda uzvarējusi pēdējās sešās LIBL cīņās. Savukārt pēdējos trīs VTB Vienotās līgas mačos tallinieši ir zaudējuši, pēdējoreiz - svētdien savā laukumā pret Polijas "Stelmet" no Zelonas Guras - 70:92.

Valmieras basketbolisti ar bilanci 6-11 ir devītajā vietā, bet "Kalev"/"Cramo" ar 13 uzvarām 15 mačos ir trešā.

Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas čempionātā 2019./20.gada sezonā piedalās 15 komandas - septiņas Latvijas vienības - "Ventspils", "VEF Rīga", "Ogre", "Jūrmala"/"Betsafe", "Latvijas Universitāte", "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola" un "Liepāja", kā arī astoņas Igaunijas komandas - Tallinas "Kalev"/"Cramo", "Tartu Universitāte", Raplas "Avis Utilitas", Tallinas "Taltech", Pērnavas "Sadam", "Valga-Valka"/"Maks&Moorits", Tallinas "Kalev"/TLU un Rakveres "Tarvas".

No 27.septembra līdz 2020.gada 22.martam komandas sacentīsies divu apļu turnīrā. Astoņas labākās kvalificēsies ceturtdaļfinālam, kur sacentīsies sērijās līdz divām uzvarām. Līgas čempionus noskaidros "Final 4" turnīrā 3. un 4.aprīlī, pēc tam notiks abu valstu čempionātu izslēgšanas turnīri.

Pirmajā Latvijas un Igaunijas apvienotās līgas turnīrā 2018./2019.gada sezonā 15 komandu konkurencē gan pamatturnīrā, gan "Final 4" uzvarēja "Ventspils".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi