Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Ventspils zaudē Ungārijā, viss izšķirsies otrdien savā laukumā

Basketbola klubs Ventspils ceturtdien Ungārijas pilsētā Šolnokā tomēr nespēja uzvarēt vietējo Olaj klubu FIBA Izaicinājuma kausa ¼ fināla 2.spēle – 76:82. Tas nozīmē, ka sērijā būs nepieciešama trešā spēle, kas notiks 20.martā Ventspilī. Šīs spēles uzvarētājs iegūs ceļazīmi uz Final Four turnīru.

Spēles sākumā BK Ventspils realizēja vairākus tālmetienus, izvirzoties vadībā ar 13:10, bet nākošos deviņus punktus jau guva mājinieki. Tad bija kārta ventiņu uzbrukuma vilnim un pirmo ceturtdaļu kurzemnieki uzvarēja ar 20:19. Otro ceturtdaļu ar dažu punktu pārsvaru arīdzan uzvarēja Latvijas klubs, pēc 1.puslaika izvirzoties vadībā ar 36:32.

Tikpat līdzīga cīņa turpinājās nākamajās 10 minūtēs, kurās ar divu punktu pārsvaru pārāks bija Šolnokas klubs, pietuvojoties līdz 57:59. Izšķirošajā ceturtdaļā pārmaiņus vadībā ar dažu punktu pārsvaru bija te mājinieki, te viesi no Ventspils. Divarpus minūtes pirms spēles beigām Gejs ar tālmetienu panāca 74:72 Olaj labā. Sekoja vēl viens mājinieku tālmetiens, bet ventspilnieku sasteigtie uzbrukumi vairs nebija precīzi. Spēles gala rezultāts 76:82 Olaj kluba labā.

Džamars Jangs ventspilniekiem guva 14 punktus, par vienu mazāk Todam Abernetijam. Lieliska spēle arī centram Mārtiņam Meieram – 12 punkti un astoņas atlēkušās bumbas. Uzvarētājiem ar 19 punktu guvumu izcēlās naturalizētais amerikānis Obje Troters.

Sērijas izšķirošais mačs notiks 20.martā Ventspilī – neatkarīgi no punktu starpības, šīs spēles uzvarētājs iekļūs Izaicinājuma kausa Final Four turnīrā. Eiropas Izaicinājuma kausa pusfinālā Ventspils un Olaj  pāra uzvarētāji spēkosies ar Turcijas vienību Stambulas Bešiktaš Milangaz, kas ceturtdaļfinālā ar 2-0 pārspēja Vācijas klubu Artlandas Dragons.

FIBA Izaicinājuma kausa ¼ fināls. 2.spēle

Szolnoki Olaj – BK Ventspils 82:76 (19:20; 13:16; 25:23; 25:17)

Olaj: Troters 19, Horvats 14, Gejs 12, Fodors 9, Nikolovs 8, Trepaks 7, Mills 6, Baders 5, Grebenars 2, Soss

Ventspils: Jangs 14+7piesp., Abernetijs 13, Meiers 12+8atl.,Bērziņš 11, Vilards 8, Zaķis 6, Grejs 6, Diane 6


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi