Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

VIDEO: Nets ar Kurucu sastāvā apspēlē Pasečņika pārstāvēto Wizards

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs svētdien Bruklinas Nets rindās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē izcēlās ar diviem punktiem, arī Anžejs Pasečņiks galvaspilsētas Wizards rindās guva divus punktus, taču nespēja glābt Wizards no zaudējuma.

"Nets" ar 118:110 (24:21, 30:33, 29:31, 35:25) apspēlēja "Wizards".

Kurucs "Nets" rindās laukumā pavadīja 16 minūtes un 52 sekundes, kuru laikā guva divus punktus, izcīnīja trīs atlēkušās bumbas un četrreiz rezultatīvi piespēlēja. Latvietis grozam garām raidīja vienīgo trīspunktu un visus trīs divpunktu metienus, bet  realizēja abus "sodiņus".

Tāpat viņš nopelnīja četras personiskās piezīmes, pieļāva divas kļūdas un nopelnīja +/- rādītāju plus 11, kas bija trešais labākais "Nets" rindās.

Anžejs Pasečņiks "Wizards" rindās laukumā pavadīja trīs minūtes un 44 sekundes, kuru laikā guva divus punktus, iemetot vienīgo divpunktu metienu no spēles.

Viņa rēķinā arī viena kļūda, divas personiskās piezīmes un +/- rādītājs plus četri.

Otrs šīs vienības spēlētājs no Latvijas Dāvis Bertāns nolēma nepiedalīties sezonas atlikušajā daļā, lai pirms karjeras lielākā līguma pasargātu sevi no traumām.

Rezultatīvākais Bruklinas komandā ar 34 punktiem un septiņām atlēkušajām bumbām bija Keriss Leverts, Džo Heriss sakrāja 27 punktus un septiņas atlēkušās bumbas, bet centra spēlētājs Džerets Alens atzīmējās ar iespaidīgu "double-double"- 22 punkti un 15 atlēkušās bumbas.

"Wizards" komandā "double-double" tika uzreiz diviem. Tomasam Braientam 30 punkti un 13 izcīnītas bumbas zem groziem, bet Trojam Braunam junioram 22 punkti un desmit atlēkušās bumbas.

Kurucs laukumā devās pirmajā ceturtdaļā, kad līdz tās beigām bija atlikušas sešas minūtes un 21 sekunde. Vislabāk viņam padevās piespēlēšana, pirmajās 12 minūtēs tiekot pie divām rezultatīvām piespēlēm.

Otrās ceturtdaļas sākumā Latvijas basketbolists tika pie diviem soda metieniem, realizējot abus, bet līdz nomaiņai apmēram četras minūtes līdz puslaika beigām viņš bija paspējis sakrāt arī pa trim rezultatīvām piespēlēm un atlēkušajām bumbām.

Kurucs vēlreiz laukumā devās apmēram divas ar pusi minūtes pirms trešā spēles nogriežņa beigām, pēdējās ceturtdaļas sākumā izceldamies ar savu ceturto piespēli mačā. Nepilnas astoņas minūtes līdz pamatlaika beigām Kurucs pēc ceturtās personiskās piezīmes tika nomainīts un laukumā vairs negāja.

Pasečņiks devās laukumā trešās ceturtdaļas nogalē, līdz nepilnu minūti līdz tās beigām pēc divu punktu gūšanas, bet divu personisko piezīmju nopelnīšanas tika nomainīts.

Bruklinas vienība šosezon 66 spēlēs izcīnījusi 31 uzvaru un Austrumu konferencē ieņem septīto pozīciju. "Wizards" ar 24 panākumiem tikpat mačos ir devītie.

Pirmdien "Wizards" spēlēs ar Indiānas "Pacers", otrdien "Nets" eksaminēs čempionāta līdervienība Milvoki "Bucks". Savukārt Kristapa Porziņģa pārstāvētajai Dalasas "Mavericks" nākamā spēle pēc svētdienas mača pret Fīniksas "Suns" notiks otrdien pret Sakramento "Kings".

NBA vienības pirms izslēgšanas spēlēm aizvadīs astoņus mačus, lai noskaidrotu galējo vietu sadalījumu pirms izslēgšanas spēļu sākuma.

Gadījumā, ja komanda, kas Rietumu vai Austrumu konferencē ieņem astoto pozīciju un devītās vietas īpašnieci apsteidz par mazāk nekā četriem panākumiem, tai nāksies spēkoties ar vietu zemāk esošo pretinieci. Abi šie klubi aizvadīs mini sēriju līdz divām uzvarām. Komandas, kas uzvarēs, iegūs pēdējo vietu izslēgšanas spēlēs.

NBA sezona ar 22 komandu līdzdalību no 30.jūlija turpinās Disney's ESPN Wide World of Sports Complex telpās Orlando.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi