Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

VIDEO: Adetokunbo ar triple double un karjeras rekordu nokārto Bucks uzvaru

Nacionālās basketbola līgas (NBA) zvaigzne Jannis Adetokunbo ceturtdienas mačā izcēlās ar savu otro triple double šajā sezonā, palīdzot savai komandai Milvoki Bucks izcīnīt jau sesto panākumu pēc kārtas.

Milvoki "Bucks" mājās ar rezultātu 137:129 (37:27, 35:31, 35:40, 30:31) uzvarēja Portlendas "Trail Blazers", gūstot jau sesto panākumu pēc kārtas un 12.sezonā.

Lai arī mājinieki otrajā puslaikā zaudēja abas ceturtdaļas, "Bucks" spēles laikā ne reizi nebija iedzinējos un svinēja drošu panākumu. "Bucks" spēli iesāka ar septiņiem precīziem metieniem, tostarp arī trīs tālmetieni.

Adetokunbo šajā spēlē izcēlās ar 24 punktiem, 19 atlēkušajām bumbām un 15 piespēlēm, šajā statistikas rādītājā sasniedzot personīgo rekordu. Grieķijas garais spēlētājs "triple double" šosezon iekrājis jau divās spēlēs, bet karjeras laikā viņam tas izdevies 16 reizes.

30 punktus uzvarētāju labā guva Ēriks Bledso, bet "Trail Blazers" rindās 37 punktiem, sešām bumbām zem groziem un desmit rezultatīvām piespēlēm izcēlās Sīdžejs Makolums. Vēl 22 punktus un 12 atlēkušās bumbas iekrāja Skals Labisjērs, bet pieredzējušais Karmelo Entonijs savā otrajā mačā izcēlās ar 18 punktiem un septiņām bumbām zem groziem.

Entonijs pēc spēles uzteica garā grieķa spēli, tomēr pauda pārliecību, ka viņa vienībai tomēr ir izdevies ierobežot basketbolistu uzbrukumā. 

"Jannis ir Jannis. Pret viņu nav viegli, lai arī, manuprāt, mēs šajā spēlē izdarījām labu darbu," teica desmitkārtējais Visu zvaigžņu spēļu dalībnieks Entonijs. "Lai arī viņš izcēlās ar "triple double", kas varētu šķist iespaidīgi, domāju, ka lielākoties apgrūtinājām viņa darbu."

"Daudz sedzām viņu, tomēr Jannis atrada savu partnerus uz tālmetienu līnijām, kuri nereti arī bija precīzi. Tas viņiem atvēra spēli."

Tikmēr otrā ceturtdienas spēlē Fīniksas "Suns" savā laukumā ar rezultātu 121:124 (33:38, 33:21, 28:36, 27:29) pārspēja Ņūorleānas "Pelicans", kas šīs sezonas 15 spēlēs, zaudējumu cietusi jau deviņas reizes.

Rezultatīvākais ar 25 punktiem "Suns" rindās bija Kellijs Oubrs juniors, bet pretējā laukuma pusē ar 28 punktiem, astoņām atlēkušajām bumbām un piecām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Brendons Ingrems. Vēl 26 punktus pievienoja Džonatans Klejs Rediks, savukārt Džrū Holidejs iekrāja 23 punktus un deviņas rezultatīvas piespēles.

Piektdien laukumā dosies visas trīs latviešu pārstāvētās vienības - Bruklinas "Nets", Dalasas "Mavericks" un Vašingtonas "Wizards".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi