Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

VIDEO: Bertāns rezultatīvākais komandā nu jau kārtējā Spurs zaudējumā

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns sestdien guva 14 punktus, tomēr viņa pārstāvētais NBA klubs Sanantonio Spurs piedzīvoja nu jau kārtējo zaudējumu.

Spurs viesos ar 94:104 (19:24, 24:28, 25:25, 26:27) piekāpās Oklahomsitijas Thunder komandai ar pērnās sezonas līgas vērtīgāko spēltāju Raselu Vestbruku priekšgalā.

Visas spēles laikā Spurs ar vienu punktu spēja vadībā izvirzīties vien pirmajā ceturtdaļā, turpinājumā notikumus laukumā kontrolējot tā saimniekiem. Lai gan vienubrīd ceturtajā ceturtdaļā mājinieku pārsvars sasniedza pat +21, beigās starpību Spurs samazināja līdz desmit punktiem.

Uzvarētājiem ar triple-double izcēlās Vestbruks (21 punkts, 12 atlēkušās, 10 piespēles), savukārt Sanantonio rindās pa 14 punktiem guva divi spēlētāji, kuri spēli sāka no rezervistu soliņa - Bertāns un Rudijs Gejs.

Bertāns 18 minūšu laikā realizēja trīs no pieciem trejačiem, vienīgo divpunktnieku un visus trīs soda metienus. Tāpat latvieša rēķinā viena atlēkusī bumba, viens bloks un viena pārtverta piespēle. Laukumā esot Bertānam, Spurs ielaida par pieciem punktiem vairāk nekā iemeta paši.

Šosezon Bertāns 61 spēlē laukumā atradies vidēji 15,6 minūtes, gūstot 6,5 punktus un izcīnot 2,2 atlēkušās bumbas, kas ir ievērojami labāki rādītāji kā iepriekš debijas sezonā. Bertāna līgums ar Spurs noslēgsies pēc šīs sezonas.

Pēdējās desmit spēlēs šis Spurs bija jau astotais zaudējums, komandai Rietumu konferencē ieņemot vien 7. vietu. Šosezon līderu traumu nomocītā vienība spējusi uzvarēt 37 no 66 spēlēm. Turklāt pirmdien viesos jātiekas ar visas līgas līderiem Hjūstonas Rockets (51-14), kas nupat pārtrauca 17 uzvaru sēriju.   

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gaida pēdējo papildinājumu

Eiropā spēlējošajiem izlases kandidātiem sezona klubos ir beigusies, un sastāvs sāk iezīmēties.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi