Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

VIDEO: Dairis Bertāns aizvadījis produktīvāko spēli īsajā NBA karjerā

Latviešu basketbolists Dairis Bertāns trešdien tika pie lielākā spēles laika savā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) karjerā un iemeta četrus punktus, kamēr viņa pārstāvētā Ņūorleānas Pelicans piedzīvoja pārliecinošu zaudējumu.

Pelicans izbraukumā ar 96:119 (25:39, 21:29, 21:30, 29:21) piekāpās Orlando Magic spēlētājiem, piedzīvojot septīto zaudējumu pēdējo astoņu maču laikā.

Bertāns spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa un kopumā nospēlēja 15 minūtes. Viņš grozā trāpīja divus no trim divpunktu metieniem, bet visi trīs trejači lidoja grozam secen. Vēl viņa rēķinā divas atlēkušās bumbas un viena kļūda. Kamēr latvietis bija laukumā, Pelicans iemeta par septiņiem punktiem vairāk nekā ielaida.

 

Rezultatīvākais Pelicans rindās ar 18 punktiem bija Stenlijs Džonsons, kamēr 17 punkts guva Īans Klārks. Savukārt piecu triple-double sērija pārtrūka Elfrīdam Peitonam, kurš trešdien iemeta tikai septiņus punktus.

Tikmēr Magic komandā uzvaru ar 22 punktiem sekmēja Evans Furnjē, bet 20 punkti Āronam Gordonam. Savukārt Melnkalnes basketbolists Nikola Vučevičs pievienoja 15 punktus un 17 atlēkušās bumbas.

Pelicans jau pirmajā puslaikā iekrāja vairāk nekā 20 punktu deficītu, kas trešajā ceturksnī jau pārsniedza 30 punktus. Tas izspēlēties ļāva rezervistiem, tostarp Bertānam, kurš laukumā nāca trešās ceturtdaļas beigās un nospēlēja visu noslēdzošo ceturksni.

Pelicans ar 31 uzvaru 74 spēlēs ir 12.vietā Rietumu konferencē, kamēr Heat ar 34 panākumiem 72 mačos ir devītā Austrumos.

Nākamo spēli Pelicans aizvadīs svētdien, kad uzņems Hjūstonas Rockets basketbolistus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi