Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

VIDEO: Durantu nokaitina žurnālistu jautājumi par pārcelšanos uz Knicks

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) superzvaigzne Kevins Durants no Goldensteitas Warriors trešdien bija ļoti nikns uz žurnālistiem, kad viņi basketbolistu izvaicāja par nākotnes plāniem un iespējamo pārcelšanos uz Ņujorkas Knicks.

Pēc tam, kad 1.februārī no Ņujorkas Knicks maiņas darījumā Dalasas Mavericks rindās nonāca Kristaps Porziņģis un vēl citi spēlētāji, spekulācijas ap Goldensteitas Warriors spēlētāja Kevina Duranta nākotni pastiprinājās.

Pats spēlētājs par to nebija runājis ar medijiem līdz pat trešdienas pēcspēles preses konferencei. Divkārtējais NBA čempions un finālsērijas vērtīgākais spēlētājas, kurš vasarā kļūs par brīvo aģentu, neatlaidīgi apgalvoja, ka šobrīd nedomā par savu nākotni, kā arī pārmeta žurnālistiem par viņa teiktā sagrozīšanu.

"Par tādām lietām nedomāju, tas ir jūsu darbs! Ar jums par to vienkārši negribu runāt. Mani nekas nesaista ar Knicks, es nezinu, kas aizmainīja Porziņģi, tam nav nekāda sakara ar mani. Es vienkārši cenšos spēlēt basketbolu," pikts bija Durants.

Pēc reportieru izdarītā spiediena, Durants atzina: "Jūs uz šejieni nākat katru dienu, uzdodat jautājumus par brīvo aģentu tirgu, runājat ar maniem komandas biedriem, treneriem, uztraucat fanus, un tagad, kad es nevēlos ar jums runāt, tās ir manas problēmas? Pieaudziet!"

Uz jautājumu, kāpēc spēlētājs nelabprāt runājis ar žurnālistiem, viņš atbildēja: "Es jums vienkārši neuzticos. Katru reizi, kad kaut ko saku, tas tiek sagrozīts un publicēts neskaitāmās publikācijās. Un mirklī, kad es nevēlos runāt, tā kļūst par problēmu. Es vienkārši gribu spēlēt, gribu iet uz sporta zāli un tad mājās. Vai tā ir problēma?"

Pēc jautājumiem par izcīnīto uzvaru, kurā Warriors ar rezultātu 141:102 pieveica Dāvja Bertāna pārstāvēto Sanantonio Spurs, Durants pēkšņi pameta preses konferenci. "Man pietiek. Jūs paši zināt, ka jūs pati spēle nemaz neinteresē."

Durants šosezon vidēji mačā 27,4 punktus un izcīnījis 7,1 atlēkušo bumbu.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi