Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

VIDEO: Grifinam 50 punkti NBA spēlē

Bleiks Grifins otrdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē guva 50 punktus, tajā skaitā iemeta uzvaru nesošos soda metienus, kaldinādams Detroitas Pistons komandas uzvaru.

"Pistons" savā laukumā ar rezultātu 133:132 (27:28, 34:36, 26:30, 33:26, 13:12) pagarinājumā pārspēja Filadelfijas "76ers".

Grifinam šajā mačā bez 50 punktiem, kas ir viņa karjeras rekords, bija arī 14 atlēkušās bumbas. Vēl uzvarētājiem 23 punktus iemeta Redžijs Džeksons, bet 21 punktu guva Išmaels Smits.

Viesiem ar 33 punktiem un 11 bumbām zem groziem izcēlās Žeols Embīds, kurš nerealizēja pēdējās sekundes metienu, kas "76ers" komandai varēja atnesta uzvaru. Tāpat rezultatīvs bija Džonatans Klejs Rediks, kurš guva 30 punktus.

"Puslaika pārtraukumā teicu, ka spēli uzvarēs tas, kurš labāk pārvarēs grūtības, nevis vairāk radīs grūtības pretiniekam. Ticējām un cīnījāmies līdz beigām," pēc mača teica Grifins.

Tikmēr Ņūorleānas "Pelicans" savu skatītāju priekšā ar rezultātu 116:109 (27:26, 32:36, 32:22, 25:25) guva virsroku pār Losandželosas "Clippers".

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 34 punktiem un 13 atlēkušajām bumbām bija Entonijs Deiviss, 20 punktus guva Elfrīds Peitons, bet pa 18 punktiem bija Džūliusam Rendlam un Spānijas basketbolistam Nikolam Mirotičam, kurš atzīmējās arī ar 12 bumbām zem groziem.

"Clippers" vienībā 26 punktus guva Tobiass Heriss, bet 24 punkti bija itālim Danilo Galināri.

Vēl otrdien Denveras "Nuggets" mājās ar rezultātu 126:112 (33:26, 35:29, 37:26, 21:31) pieveica Sakramento "Kings".

"Nuggets" rindās 19 punktus sameta Džamals Marejs, 18 punkti bija Gerijam Herisam, bet ar 14 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām izcēlās serbs Nikola Jokičs.

"Kings" komandā rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Mārvins Beglijs.

Austrumu konferences līderpozīcijā ar četrām uzvarām četrās spēlēs ir Toronto "Raptors" komanda, kam ar trīs panākumiem trīs mačos seko Milvoki "Bucks" un "Pistons". Tikmēr Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets" izcīnījusi vienu uzvaru trīs spēlēs, kas tai dod 12.vietu, bet vienu pozīciju zemāk ir savainotā Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas "Knicks", kas guvusi vienu panākumu četrās cīņās.

Savukārt Rietumu konferencē līderpozīcijā ar četrām uzvarām četrās spēlēs ir "Nuggets" komanda, kam ar trīs panākumiem trīs dueļos seko "Pelicans". Latvieša Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio "Spurs" trīs spēlēs izcīnījusi divas uzvaras, kas tai dod piekto vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Treneris un pretinieki pēc sērijas slavē Šilovu

23 gadus vecais Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras "Canucks" Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs lieliski aizvadīja šīs sezonas Stenlija kausa spēles, pēc izkrišanas no Stenlija k...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi