Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

VIDEO: NBA atzīst izšķirošu tiesnešu kļūdu dramatiskajā Knicks zaudējumā pret Hawks

Nacionālā basketbolista asociācija (NBA) atzinusi izšķirošu tiesnešu kļūdu dramatiskajā regulārā čempionāta mačā starp Kristapa Porziņģa pārstāvēto Ņujorkas Knicks vienību un Atlantas Hawks komandu, kas noslēdzās vien ceturtajā pagarinājumā.

Kā vēstīts, Knicks svētdien ar rezultātu 139:142 tikai ceturtajā pagarinājumā viesos piekāpās Hawks komandai, latvietim šajā mačā izceļoties ar 15 punktiem un priekšlaicīgas cīņas noslēgšanu piezīmju normas dēļ.

Tomēr uzmanību izpelnījās tiesnešu lēmums, kad 2,6 sekundes līdz pamatlaika beigām pēc Knicks līdera Karmelo Entonija diviem punktiem caurgājienā piezīme netika fiksēta viņa sedzējam Polam Milsepam. Gūtie divi punkti Entonijam ļāva panākt neizšķirtu 104:104, bet soda metiens varētu būt devis panākumu Ņujorkas klubam.

Tiesneši šajā epizodē noteikumu pārkāpumu nefiksēja, bet to NBA nosauca par kļūdu savā tradicionālajā tiesāšanas ziņojumā, kur tiek ietvertas pamatlaika noslēdzošās divas minūtes un pagarinājumi.

Pēcāk Entonijs otrajā pagarinājumā piezīmju dēļ bija spiests pamest laukumu, bet dueli viņš noslēdza ar 45 punktiem. Tikmēr Milseps nospēlēja 60 minūtes, kurās guva 37 punktus un izcīnīja 19 atlēkušās bumbas.

Pēc mača Knicks pārstāvošie basketbolisti un arī treneris Džefs Hornačeks izteicās, ka šajā spēlē vairāki pārkāpumi kļūdaini nosvilpti par sliktu Ņujorkas komandai. Kā norāda NBA ziņojums, soģi septiņas reizes kļūdījās par sliktu Knicks, bet piecas - par sliktu Hawks vienībai.

Knicks savu nākamo maču aizvadīs jau otrdien, kad viesos spēkosies ar Vašingtonas Wizards.

Ar 21 panākumu 49 spēlēs Knicks komanda joprojām ir Austrumu konferences 11.pozīcijā. Astotajā pozīcijā esošajai Šarlotes Hornets vienībai ir tikai par divām uzvarām vairāk, bet tā aizvadījusi par spēli mazāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi