Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

VIDEO: Porziņģa komandas biedrs spēles vidū uzzina, ka ticis aizmainīts

Latviešu zvaigznes Kristapa Porziņģa pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Dalasas Mavericks komandas biedrs Herisons Bārnss trešdien regulārā čempionāta mačā tika aizmainīts uz Sakramento Kings.

Kā vēsta Bleacher Report, Bārnss aizmainīts uz Kings, kamēr pretējā virzienā devies līgas otrgadnieks Džastins Džeksons un pieredzējušais Zeks Rendolfs.

Tiesa, šis darījums notika laikā, kamēr Mavericks savā laukumā aizvadīja spēli pret Šarlotas Hornets, mājiniekiem gūstot uzvaru ar 99:93. Jaunumi par maiņas darījumu parādījās īsi pēc ceturtās ceturtdaļas sākuma, tāpēc visu atlikušo spēles laiku Bārnss pavadīja uz rezervistu soliņa, izvēloties atbalstīt savus nu jau bijušos komandas biedrus, nevis doties prom.

"Herisons ir labāks cilvēks par mani, tas ir skaidrs," pēc mača sarunā ar ESPN teica Mavericks veterāns Novickis. "Jebkurš cits spēlētājs būtu devies prom, bet Herisons ir labs puisis. Viņu ar vairākiem komandas spēlētājiem vieno draudzība uz mūžu."

Zīmīgi, ka pēc šī darījuma, kā arī pēc ievērojamās Porziņģa maiņas slovēnis Luka Dončičs palicis kā vienīgais Mavericks sākuma piecinieka spēlētājs kopš sezonas pirmās daļas, kurš joprojām spēlē šajā komandā.

Pēc aizmainīšanas uz Kings komandu Bārnss atteicās runāt ar medijiem, bet pateicās Mavericks klubam sociālajos tīklos.

Pašlaik 26 gadus vecais Bārnss iepriekšējās divas sezonas bija Mavericks rezultatīvākais spēlētājs, bet šosezon viņš vidēji mačā guvis 17,7 punktus. Atšķirībā no Dalasas kluba Kings reāli cīnās par izslēgšanas turnīru.

Bārnss no 2012 līdz 2016.gadam pārstāvēja Goldensteitas Warriors, 2015.gadā kļūstot par NBA čempionu, bet 2016.gadā viņš kopā ar ASV izlasi kļuva par Riodežaneiro olimpisko spēļu čempionu.

Tikmēr 37 gadus vecais Rendolfs šosezon caurmērā izcēlies ar 14,5 punktiem un 6,7 atlēkušajām bumbām, kamēr Džeksons - ar 6,7 punktiem.

Mavericks ar 25 uzvarām 53 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem 11.vietu, kamēr Kings ar 28 panākumiem 54 mačos ir devītajā pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi