Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

VIDEO: Porziņģis ar 19 punktiem palīdz Mavericks izcīnīt uzvaru

Latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis trešdien guva 19 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē un palīdzēja Dalasas Mavericks komandai izcīnīt uzvaru.

"Mavericks" viesos ar rezultātu 113:108 (30:25, 34:20, 26:28, 23:35) pārspēja Bostonas "Celtics". 

Porziņģis šajā mačā laukumā pavadīja 32 minūti un piecas sekundes, kuru laikā realizēja trīs no astoņiem divpunktu metieniem, trīs no septiņiem tālmetieniem un četrus no sešiem soda metieniem.

Tāpat viņš izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, veica divas rezultatīvas piespēles, pārtvēra divas bumbas, bloķēja trīs metienus, pieļāva divas kļūdas un divas reizes pārkāpa noteikumus. "Mavericks" ar Porziņģi laukumā iemeta par 15 punktiem vairāk nekā ielaida.

"Mavericks" komandā rezultatīvākais ar 36 punktiem bija Luka Dončičs, kurš arī izcīnīja astoņas bumbas zem groziem un veica piecas rezultatīvas piespēles, bet vēl 21 punkts un piecas bumbas zem groziem Džeilenam Bransonam.

"Celtics" vienībā 25 punktus guva Džeisons Teitums, Džeilens Brauns izcēlās ar 24 punktiem, bet Kemba Volkers guva 22 punktus, izcīnīja piecas atlēkušās bumbas un sešreiz rezultatīvi piespēlēja.

"Mavericks" ar 25 uzvarām 46 spēlēs ieņem septīto vietu Rietumu konferencē. 

Citā spēlē Milvoki "Bucks" bez savainojumu guvušā Rodiona Kuruca ierindā viesos ar 112:97 (24:30, 33:19, 32:26, 23:22) uzvarēja Losandželosas "Lakers".

Džrū Holidejs "Bucks" rindās izcēlās ar 28 punktiem, astoņām atlēkušajām bumbām un sešām rezultatīvām piespēlēm, bet Jannis Adetokunbo pievienoja 25 punktus un desmit bumbas zem groziem. "Lakers" komandā 19 punkti un piecas atlēkušās bumbas Montrezlam Herelam, kamēr vēl 17 punkti un astoņas piespēles Denisam Šrēderam.

"Lakers" savainojuma dēļ aizvien nevar palīdzēt līderi Lebrons Džeimss un Entonijs Deiviss. Džeimss izlaidis sešas spēles pēc kārtas, bet Deiviss - 20.

Debiju "Lakers" komandā piedzīvoja Andrē Dramonds, kurš 14 minūšu laikā guva četrus punktus, bet laukumu savainojuma dēļ pameta priekšlaicīgi. Trešās ceturtdaļas sākumā viņš laukumu pameta pieklibojot. Vēlāk veiktās pārbaudes neatklāja nopietnu savainojumu.

"Bucks" ar 30 uzvarām 47 spēlēs Austrumu konferencē ieņem trešo vietu.

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi