Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Vols ar triple-double palīdz Rockets pārtraukt 20 zaudējumu sēriju

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Hjūstonas Rockets pirmdien pārtrauca 20 zaudējumu sēriju, bet Džons Vols sakrāja triple-double.

Hjūstonas "Rockets" mājās pieveica Toronto "Raptors" ar 117:99 (27:28, 38:32, 23:26, 29:13).

Džeišons Teits uzvarā ieguldīja 22 punktus, Stērlings Brauns guva 20 punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas, bet pa 19 punktiem sakrāja Kristians Vuds un Džons Vols, kurš tika līdz "triple-double", pievienojot arī 11 atlēkušās bumbas un desmit rezultatīvas piespēles.

Tas deva "Rockets" pirmo uzvaru kopš 4.februāra.

"Rockets" treneris Stīvens Sailass, kurš svētdienas preses konferencē pēc savas komandas 20.zaudējuma pēc kārtas nespēja parunāt, šoreiz neslēpa savu sajūsmu.

"Tas nav aprakstāms," viņš sacīja žurnālistiem. "Es vienkārši esmu tik lepns par puišiem. Ir smagi, kad jūs tik ļoti grūti cīnāties un redzat vilšanos spēlētāju sejās, piedzīvojot zaudējumu pēc zaudējuma. Pēc spēles doties ģērbtuvēs un redzēt visu sejas tik priecīgas ir ļoti forši, lieliski."

Arī pēc šīs uzvaras Rodiona Kuruca bijušais klubs "Rockets" dala priekšpēdējo vietu līgā, iekrājot divas uzvaras vairāk par Minesotas "Timberwolves".

Citā mačā Losandželosas "Clippers" atspēlēja 22 punktu deficītu, pirmdien pārtraucot Atlantas "Hawks" astoņu uzvaru sēriju.

Losandželosas "Clippers" savā laukumā apspēlēja Atlantas "Hawks" ar 119:110 (30:29, 18:34, 34:27, 37:20).

Trešās ceturtdaļas otrajā pusē viesi bija sasnieguši 88:66 pārsvaru, bet turpinājumā mājinieki veica 53:22 izrāvienu.

Uzvarētāju labā Kavai Lenards guva 25 punktus, izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas un piecreiz rezultatīvi piespēlēja. 21 punkts un desmit atlēkušās bumbas tika rezervistam Terensam Mēnam, 20 punkti un septiņas atlēkušās bumbas - Lūkam Kenerdam, kurš trāpīja gan visus četrus divpunktu, gan četrus trīspunktu metienus.

Kenerds 20 punktus guva nedaudz vairāk kā 18 otrā puslaika minūtēs, kad treneris Tairons Lī izmisuma solī sūtīja rezervistu laukumā.

"Vienkārši palikt gataviem. Puiši visu gadu ir bijuši gatavi. Mums vienkārši vajadzēja dot nelielu grūdienu uz laukuma, nedaudz enerģijas, un to mēs arī izdarījām," pēc mača teica Kenerds. "Tā bija grūta uzvara."

Viesiem Trejs Jangs guva 28 punktus un astoņreiz rezultatīvi piespēlēja, bet Džons Kolinss pievienoja 23 punktus.

Citā spēlē Donovans Mičels guva 30 punktus, bet Rūdijs Gobērs sakrāja sesto "double-double" pēc kārtas, Jūtas "Jazz" ar uzvaru nostiprinoties pirmajā vietā līgā.

Čikāgas "Bulls" savā laukumā atzina Jūtas "Jazz" pārākumu ar 95:120 (23:29, 19:27, 29:33, 24:31).

Mičels trāpīja piecus trīspunktniekus astoņos mēģinājumos, "Jazz" uzlabojot bilanci līdz 31-11.

Francijas izlases spēlētājs Gobērs viesu labā guva 21 punktu, sakrājot arī  desmit atlēkušās bumbas un savu NBA karjeras rekordu - deviņus bloķētus metienus.

Čikāgas vienībā rezultatīvākais ar 27 punktiem bija Zaks Lavins.

Jau ziņots, ka pirmdien traumas dēļ komandai nevarēja palīdzēt latviešu basketbolists Rodions Kurucs un Jannis Adetokunbo, Milvoki "Bucks" svinot septīto uzvaru pēc kārtas.

Viena no NBA vadošajām vienībām "Bucks" savā laukumā apspēlēja Indiānas "Pacers" ar 140:113 (48:26, 35:34, 27:34, 30:19).

Kurucs maiņas darījumā no Hjūstonas "Rockets" nonāca "Bucks" komandā. Cēsniekam pēc 28.februāra spēles tika konstatēts sastiepums vēdera muskulatūras kreisajā pusē, un kopš tā brīža viņš nav atgriezies laukumā.

Sastieptu kreisā ceļgala saišu dēļ laukumā nedevās arī "Bucks" zvaigzne Jannis Adetokunbo, taču uzvarai tas netraucēja.

Uzvarētāju rindās Džrū Holidejam 28 punkti un 14 rezultatīvas piespēles, 25 punktus guva, astoņas atlēkušās bumbas un sešas rezultatīvas piespēles sakrāja Kriss Midltons, bet 20 punktus un deviņas atlēkušās bumbas - Pets Konotons.

"Pacers" rindās rezultatīvākais bija lietuvietis Domants Sabonis - 22 punkti, deviņas atlēkušās bumbas un sešas rezultatīvas piespēles. 21 punkts Džeremija Lemba kontā, 20 - Dagam Makdermotam.

"Bucks" ar 28 uzvarām 42 spēlēs ieņem trešo vietu Austrumu grupā, bet "Pacers" ar 19 panākumiem ir devītā.

"Bucks" trešdien uzņems Bostonas "Celtics".

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi