Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Warriors gatavošanos jaunajai sezonai sāk bez Biedriņa

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Goldensteitas Warriors kodols vēl pirms treniņnometnes oficiālā sākuma sācis kopīgu gatavošanos jaunajai sezonai, bet tās rindās spēlējošais latviešu centrs Andris Biedriņš izlēmis gatavošanos sākt individuāli.

Treniņus pirms jaunās sezonas Warriors oficiāli sāks pirmdien, bet teju visi komandas spēlētāji, arī ar pārbaudes laika līgumiem nolīgtie, jau ilgāku laiku kopīgi trenējas vienības bāzē.

Vienīgais izņēmums ir Biedriņš, kurš vasaras laikā nav kontaktējies ar komandas galveno treneri Marku Džeksonu, bet pašlaik jaunajai sezonai gatavojas individuāli.

Laikraksts Sanhosē Mercury News pēc Džeksona pirmās preses konferences pirms oficiālā treniņu sākuma uzsver, ka allaž taktiskais treneris sniedzis mājienus, kuri klaji demonstrē viņa neapmierinātību ar Biedriņa attieksmi.

Džeksons licis noprast, ka galvenais pretendents uz vienības otrā centra pozīciju aiz austrālieša Endrjū Boguta pašlaik ir šīgada jauno spēlētāju draftā izvēlētais nigērietis Festuss Ezeli, tomēr treneris uzsvēris, ka treniņnometnes laikā ikviens varēs pierādīt savu lietderību.

"Pagājušā sezona bija smaga visiem, arī Biedriņam. Tomēr pašlaik tieši viņš ir vienīgais, kuru neredzu sastāvā," norādījis Džeksons. "Esmu taisnīgs treneris, taču, ņemot vērā mūsu pagājušā gada sekmes, ir neizsakāmi svarīgi jauno sezonu visai komandai sākt bez ieskriešanās."

"Visi spēlētāji, kuri šeit trenējušies vēl pirms oficiālā nometnes sākuma, tādējādi ir skaļi pateikuši, ko vēlas sasniegt. Tas tomēr kaut ko nozīmē," piebilda treneris. "Ja spēlētāja šeit nav, ļoti ceru, ka viņš visu to pašu paveic savā nodabā. Tāpat ļoti ceru, ka, ierodoties šeit, spēlētājs uzreiz liks manīt, ka ir vasarā strādājis."

"Biedriņš ir ļoti, ļoti labs aizsardzības tipa centrs. Par šīm viņa spējām nepastāv nekādu šaubu. Nebūšu pārsteigts, ja Biedriņš ieradīsies un šajās pozīcijās būs izcils," izteicies Džeksons.

Pēdējo trīs sezonu laikā Biedriņš savainojumu dēļ kopsummā izlaidis 91 spēli, bet aizritējušajā sezonā latvietis uzrādīja personīgo statistikas rādītāju antirekordu, laukumā vidēji pavadītajās 15,7 minūtēs gūstot vidēji 1,7 punktus un izcīnot 3,7 atlēkušās bumbas.

Pagājušās sezonas NBA regulārā čempionāta Rietumu konferences noslēguma kopvērtējumā Warriors ar 23 uzvarām 66 spēlēs ieņēma 13.vietu, neiekļūstot izslēgšanas spēļu turnīrā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi