Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Warriors treneris: Esmu treneris, kas Biedriņam tic

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas Warriors treneris Marks Džeksons paļaujas, ka Andris Biedriņš jaunajā sezonā spēs parādīt tās prasmes, kuru dēļ Latvijas centra spēlētājs kļuva par pamatsastāva basketbolistu pasaulē spēcīgākajā līgā.

Džeksons saskata Biedriņā spēlētāju, kas varētu kļūt par komandas aizsardzības balstu, pirmdien rakstīja avīze The Mercury News. Treneris arī tic, ka Biedriņš sevi parādīs no labākās puses.

"Esmu treneris, kas viņam [Biedriņam] tic, un esmu jau teicis, ka viņam būs iespēja tikt atpakaļ," teica Džeksons. Skatoties uz viņu, var redzēt uzplaiksnījumus no tā, kas viņu padara par īpašu spēlētāju - liels augums, garums, spēja mainīt metienus, pabeigt cīņu pie stīpas un gūt atlēkušās bumbas. Ir daudz lietu, kas ļauj viņā saskatīt tādu starta centra spēlētāju šajā līgā, kāds man patīk," uzsvēra treneris.

Warriors basketbolists Monta Eliss uzskata, ka Biedriņam šovasar varētu būt nākusi par labu ģimenes izveidošana un kļūšana par tēvu. Arī Eliss cer, ka Biedriņš komandai palīdzēs, taču visu rādīšot laiks.

Savukārt Biedriņš solīja, ka neļaus nekam sevi novirzīt no ceļa, un tagad viņam ir dota iespēja, ko nedrīkst palaist garām. Warriors 2008.gada jūlijā pagarināja līgumu ar Biedriņu uz sešiem gadiem par vairāk nekā 62 miljoniem dolāru, lai gan tobrīd karjerā ceturtajā sezonā viņa devums komandai bija vidēji 10,5 punkti un 9,8 izcīnītas atlēkušās bumbas spēlē. Taču pēdējās divas sezonas Biedriņam Goldensteitā, pēc viņa paša atzinuma, bija absolūti neveiksmīgas.

Šogad pēdējos divus mēnešus pirms Warriors treniņnometnes sākuma Biedriņš gatavojās Santabarbarā, pieaudzējot septiņus kilogramus muskuļu masas. Biedriņš teica, ka tādēļ ātrumu nav zaudējis, un ir gatavs pierādīt, ka ir labāks par centra spēlētāju, ko Warriors vadība meklē komandas papildinājumam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi