Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Druva Dynamite piekto reizi pēc kārtas triumfē Latvijas čempionātā lakrosā vīriešiem

Aizvadītajā nedēļas nogalē Rīgā norisinājās 2013.gada Latvijas lakrosa čempionāta pusfināls un fināls, kurā par  čempioniem kļuva „Druva Dynamite” ar rezultātu 10:1, pārspējot „Archer Lacrosse”, kas ieguva otro vietu, bet trešajā vietā ierindojās „Mītavas” lakrosa klubs, uzvarot „RJTC” komandu ar 12:0. Lakrosa klubs „Rīga” ierindojās 5. vietā un LK „Libava” 6. vietā, vēsta organizatori.

8. jūnijā, Rīgā, 49. vidusskolas stadionā, tika aizvadītas Latvijas Lakrosa čempionāta pusfinālu spēles un spēle par 5. – 6. vietu. Pirmajā spēlē saviem spēkiem savstarpēji mērojās lakrosa klubs „Rīga” un lakrosa klubs „Libava”. Spēle beidzās ar rezultātu 10: 6 lakrosa kluba „Rīga” labā. Līdz ar to 5. vieta LK ”Rīga” un 6. vieta „Libava” komandai. Pirmajā pusfinālā spēkiem mērojās lakrosa klubs „Druva Dynamite”, kurš ir regulārā čempionāta favorīts, ar lakrosa klubu „RJTC”. Šajā spēlē iztika bez pārsteigumiem. Pilnīga Druvas spēlētāju dominance laukumā. Rezultāts likumsakarīgs 16:1 un „Druva Dynamite” nodrošināja sev vietu finālā jau piekto gadu pēc kārtas. Otrajā pusfinālā spēlē visus savus spēkus bija mobilizējuši „Mītavas” lakrosa klubs un lakrosa klubs „Archer Lacrosse”, ar rezultātu 9:4 finālā iekļuva „Archer Lacrosse”.

9. jūnijā tika aizvadītas fināla spēles un spēle par 3. – 4. vietu. Spēle par bronzu starp lakrosa klubu „Mītava” un lakrosa klubu „RJTC” aizritēja bez pārsteigumiem. Savu pārākumu pierādīja vecākais Latvijas lakrosa klubs „Mītava”, gūstot 12 vārtus bez atbildes vārtiem 12:0. Spēlē par čempiona titulu sacentās lakrosa klubs „Druva Dynamite” un „Archer Lacrosse”. Jau pirmajā spēles ceturtdaļā „Druva” izvirzījās vadībā ar 4 punktiem. Spēles raksturs nemainījās arī vēlāk, un „Druvai” izdevās gūt uzvaru ar 10:1, iegūstot čempiona titulu jau piekto reizi.
LLF organizētais Latvijas čempionāts notiek kopš 2007. gada. Piecas reizes tajā ir uzvarējis  LK "Druvas Dynamite" un divas reizes - LK "Rīga". Šogad čempionātā pavisam piedalījās sešas komandas no Rīgas, Jelgavas, Druvas un Liepājas.

Latvijas Lakrosa 2013. gada čempionāta komandu izvietojums:
1. Druva Dynamite
2. Archer Lacrosse
3. Mītavas lakrosa klubs
4. RJTC
5. Rīga
6. Libava

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi