Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Ķekavas dāmas pēc smagas sakāves paliek bez EuroFloorball pusfināla

Ķekavas dāmu florbola komanda ceturtdien Valmierā cieta smagu neveiksmi EuroFloorball turnīra mačā, nespējot sasniegt pusfinālu.

Ķekavas spēlētājas jau prognozējami ar 2:14 (0:3, 0:5, 2:5) kapitulēja Krievijas spēcīgkākajam klubam Nauka-SAFU-NT no Arhangeļskas.

Latvijas trešā spēcīgākā vienība izturēja pirmās 15 minūtes mačā, tomēr pēc tam 71 sekundes laikā krievietes iemeta divus vārtus, bet vēl pēc brīža sekoja arī trešie. Ceturtos un piektos vārtus krievietes iemeta jau pirmajās divās otrā perioda minūtēs, arī turpinājumā duelī pilnībā dominējot.

Ķekava bija "sausā" līdz trešajam periodam. Vispirms pie rezultāta 0:11 pēc Lāsmas Poļikevičas raidījuma vārtu priekšā izcēlās Laura Skujevska, bet vēlāk precīza bija arī Latvijas komandas kapteine Elīza Elizabete Bērziņa.

Uzvarētājām lieliska bija Anastasija Buļbaša, kura izcēlās ar trim gūtajiem vārtiem un sešām rezultatīvām piespēlēm, bet Svetlanai Viktorovai bija seši vārti un viena piespēle.

Par labāko spēlētāju Latvijas komandā tika nosaukta Bērziņa.

Kā vēstīts, turnīra A apakšgrupas ievadā otrdien Nauka-SAFU-NT ar 11:3 sagrāva Slovākijas čempiones Pruske, bet trešdien Ķekava dramatiskā mačā ar 2:3 pēcspēles metienos piekāpās Pruske vienībai.

Līdz ar to, lai iekļūtu pusfinālā, ķekavniecēm ceturtdien obligāti bija jāuzvar Krievijas komanda, kas tiek uzskatīta par vienu no turnīra favorītēm. Jau pirms diviem gadiem, kad EuroFloorball turnīrs risinājās Cēsīs, Ķekava spēkojās ar Nauka spēlētājām, toreiz kapitulējot ar 0:12.

Nauka florbolistes savā vēsturē divas reizes triumfējušas EuroFloorball turnīrā.

Ķekava turnīru noslēgs sestdien no rīta, kad spēlē par piekto vietu spēkosies ar Madrides klubu CDE El Valle no Spānijas, kas pērn triumfēja EuroFloorball Challenge turnīrā,

Noslēdzošajā dāmu turnīra B grupas mačā šodien plkst.17 Rubenes vienība centīsies pieveikt Polijas vienību Gdaņskas Interplastic Olimpia Osowa.

Šeit iepriekš desmitkārtējās Latvijas čempiones ar 6:1 uzveica CDE El Valle, bet polietes uzvarēja spānietes ar 5:1. Līdz ar to savstarpējā mačā grupas favorītes noskaidros vienību, kas uzvarēs grupā un izvairīsies no pusfināla dueļa ar Nauka spēlētājām.

Savukārt dienas noslēgumā plkst.19.45 Vidzemes Olimpiskajā centrā mājiniece Valmiera vīru turnīrā uzsāks dueli ar Norvēģijas komanda Oslo Sveiva.

A apakšgrupas ievadā Valmiera otrdien ar 4:6 zaudēja Krievijas klubu Ņižņijnovgorodas Ņižegorodec, ko trešdien sagrāva Sveiva ar 8:2. Līdz ar to arī valmierieši šajā mačā cīnīsies par pusfinālu, tomēr būs negaidīti, ja viņiem šo fāzi izdosies sasniegt.

LETA jau vēstīja, ka vietu vīru turnīra pusfinālā jau garantējusi Latvijas čempione Betsafe/Ulbroka, kas turnīra pirmajā mačā otrdien ar 8:5 pārspēja EuroFloorball Challenge turnīra uzvarētāju Budapeštas Phoenix Fireball no Ungārijas, bet trešdien ar 8:4 uzvarēja Igaunijas labāko vienību Tartu EMU.

EuroFloorball ir Eiropas otrais spēcīgākais florbola klubu turnīrs, kurā šogad Vidzemes Olimpiskajā centrā piedalās četras Latvijas komandas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi