Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +17 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 8. jūnijs
Mundra, Frīda, Frīdis

Lekrings florbolisti kvalificējas EuroFloorball turnīra pusfinālam

Latvijas čempionvienība florbolā vīriešiem Cēsu "Lekrings" piektdien pēc apakšgrupas pēdējā mača kvalificējās Slovākijā notiekošajā "EuroFloorball" turnīra pusfinālam. 

Šajā cīņā Igaunijas spēcīgākā komanda Jegevas "Tahe" ar rezultātu 9:7 (4:2, 3:1, 2:4) pieveica Slovākijas komandu Žilinas "Grasshoppers". 

Līdz ar to "Lekrings" izcīnīja otro vietu apakšgrupā, jo sākotnēji ar 5:2 pārspēja "Grasshoppers", bet ceturtdien ar 5:6 sīvā cīņā atzina "Tahe" pārākumu. 

Sestdien gaidāmajā pusfinālā "Lekrings" tiksies ar otras apakšgrupas spēcīgāko komandu, par ko kļuva Fredrikstas "Slevik" no Norvēģijas. Izšķirošajā mačā par pirmo vietu apakšgrupā "Slevik" ar 9:7 (5:2, 2:2, 2:3) pārspēja Krievijas vienību Arhangeļskas "Pomor". 

Kā zināms, apakšgrupu sacensības nespēja pārvarēt seškārtējā Latvijas čempionvienība florbolā sievietēm Kocēnu "Rubene", kas sākotnēji ar 3:6 piekāpās stiprajai Krievijas vienībai Severodvinskas "Nauka-Trevelstroj", bet pēc tam ar 3:4 zaudēja arī Slovākijas komandai Pruskes SK 98. 

Divos aizvadītajos turnīros, kopš Eiropas kausi florbolā tiek izcīnīti pēc jaunās sistēmas, "EuroFloorball" turnīri Latvijas klubiem bijuši ļoti veiksmīgi. Tā 2011.gadā Polijā sieviešu komandu konkurencē kausu izcīnīja RSU/"Runway", bet vīriešu turnīrā - RTU/"Inspecta". Pagājušajā gadā Slovākijā sieviešu komandu turnīrā "Rubene" zaudēja pusfinālā, toties vīriešu komandu turnīrā atkal triumfēja latvieši - "Lielvārdes" florbolisti. 

Uzvara pērnajā "EuroFloorball" kausa izcīņas turnīrā "Lielvārdei" deva tiesības šogad cīnīties par čempionu kausu, kurā cīnās spēcīgāko Eiropas valstu čempiones, tomēr Latvijas klubs tajā pagājušajā nedēļā cieta divas smagas neveiksmes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi