Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Lekrings gūst ļoti grūtu uzvaru otrajā Elvi florbola līgas ceturtdaļfināla spēlē

Cēsu Lekrings un Triobet/Ulbroka svētdien guva ļoti grūtas uzvaras Elvi florbola līgas ceturtdaļfināla sērijas otrajās spēlēs. Īpaši svarīgs panākums bija regulārās sezonas trešajai spēcīgākajai vienībai Lekrings, kas ar rezultātu 5:4 (1:1, 1:1, 2:2, 1:0) savās mājās pagarinājumā apspēlēja Stalbes Pārgauju, sērijā līdz četrām uzvarām panākot izlīdzinājumu 1-1.

Otrās trešdaļas pirmajā pusē Pārgauja iemeta divus vārtus, izvirzoties priekšā ar 4:2, un šāds rezultāts bija vēl divas ar pusi minūtes pirms pamatlaika beigām, tomēr atlikušajā laikā Lekringam izlīdzinājumu ar precīziem metieniem panāca Andris Malkavs un Olafs Zvīnis. Savukārt uzvaras vārtus pagarinājuma otrajā minūtē iemeta Artis Savins.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli bija Pēteris Trekše, kamēr Pārgaujai divus vārtus guva Gvido Lauga.

Abu komandu pirmajā mačā Lekrings negaidīti kapitulēja pretiniekiem ar 1:6.

Tikmēr regulārās sezonas čempione Triobet/Ulbroka svētdien pamanījās nenoturēt sešu vārtu pārsvaru, bet tāpat pagarinājumā ar 12:11 (5:2, 4:2, 2:7, 1:0) apspēlēja pagājušās sezonas sacensību finālisti Rockets.

44.minūtē Artūrs Jurševskis izvirzīja Ulbrokas vienību vadībā ar 10:4, tomēr 58.minūtē, Jānim Jansonam realizējot soda metienu, rezultāts kļuva 11:11. Šeit pagarinājumā uzvarētājs tika noskaidrots jau pēc 37 sekundēm, kad vārtus guva Edžus Ceriņš.

Triobet/Ulbroka sērijā pārņēma vadību ar 2-0.

Izlīdzinājumu sērijā svētdien panāca Kocēnu Rubene, kas kaimiņu duelī viesos ar 6:4 (1:1, 4:0, 1:3) apspēlēja Valmieru. Šeit uzvarētājiem pa diviem vārtiem iemeta Ivars Jēkabsons un Matīss Mālnieks, bet valmieriešiem to pašu paveica Ivo Balodis.

Savukārt ļoti pārliecinoši ceturtdaļfinālu turpina pagājušās sezonas čempione Lielvārde/FatPipe, kas svētdien ar 12:3 (3:0, 5:1, 4:2) mājās uzveica Liepājas Kuršus, sērijā iegūstot 2-0 vadību. Čempioniem pa diviem vārtiem iemeta Aivis Kusiņš, Matīss Pēteris Polis, Mikus Valpēters un Gints Klēģers.

Kā vēstīts, tieši pirms izslēgšanas turnīra par Lielvārde/FatPipe komandas galveno treneri kļuva Iļja Nazarovs, kurš nomainīja pirms tam spēlējošā trenera statusā esošo Blindu.

Ceturtdaļfinālā un pusfinālā uzvarētāji tiek noskaidroti līdz četrām uzvarām, bet izšķirošās cīņas par medaļām 8.aprīlī notiks Arēnā Rīga.

Iepriekšējā sezonā par Latvijas čempioniem kļuva Lielvārdes florbolisti, kuri finālā pārspēja Mogo-RTU/Rockets vienību.

Top komentāri

L.Spars
L
Lekrings-Čempions....saarauj, saarauj....
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi