Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Lielvārdes florbolisti sasniedz EuroFloorball kausa izcīņas pusfinālu

Latvijas čempionvienība florbolā vīriešiem Lielvārde/FatPipe piektdien sasniedza pusfinālu EuroFloorball kausa izcīņā, kas ir Eiropas otrais spēcīgākais florbola klubu turnīrs.

Apakšgrupu turnīra otrajā mačā ar 7:2 (2:1, 2:1, 3:0) vienība sagrāva Maskavas Spartak komandu no Krievijas.

Lielvārde/FatPipe labā četrus vārtus guva Atis Blinds.

Pirmās trešdaļas laikā Latvijas komanda pēc Kaspara Mudeļa un Toma Akmeņlauka precīzajiem metieniem izvirzījās vadībā ar 2:0. Pirmā perioda beigās Spartak gan samazināja rezultāta starpību līdz minimumam, taču tuvāk pietuvoties Krievijas kluba florbolisti tā arī nespēja.

Trešajā trešdaļā Latvijas čempioni guva trīs bezatbildes vārtus, turklāt katru no šīm bumbiņām pretinieku vārtos raidīja tieši Blinds.

Ar divos mačos izcīnītiem sešiem punktiem Lielvārde/FatPipe A apakšgrupa kopvērtējumā ieņēma pirmo vietu, kamēr trīs punkti bija Vācijas čempionvienībai UHC Sparkasse, bet Spartak pie punktiem netika.

Lielvārde/FatPipe turnīra pirmajā spēlē ar rezultātu 4:3 pārspēja UHC Sparkasse. Savukārt Spartak čempionei zaudēja ar rezultātu 5:6.

Tikmēr otrajā apakšgrupā sacenšas Norvēģijas komanda Tunet, Igaunijas klubs Saku Link un Vācijas vienība Lilienthal, bet pretinieks pusfinālā Latvijas čempionei vēl nav zināms.

Pēc spēlēm apakšgrupās katras grupas divas labākās komandas iekļūst pusfinālā.

Savukārt līdzīgā turnīrā dāmām spēlē Diānas Isjominas pārstāvētā Norvēģijas komanda Oslo Sveiva trešdien ar 4:3 uzvarēja Gdaņskas Olimpia Osowa no Polijas, bet ceturtdien ar 11:1 pārspēja Leipcigas MFBC Grimma vienību, arī sasniedzot pusfinālu. Isjomina šajās spēlēs guva sešus vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles.

EuroFloorball kausa izcīņas kungu un dāmu turnīru uzvarētājas kvalificēsies 2017.gada Čempionu kausa izcīņai. Komandas saņems arī 5000 Šveices franku (4560 eiro) naudas balvu no Starptautiskās Florbola federācijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi