Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Livonia jaunajiem regbistiem pirmā uzvara Gruzijas čempionātā

Pagājušajā nedēļā RK Livonia jaunie spēlētāji Dāvids Židelis un Gļebs Vorobjovs palīdzējuši regbija klubam Kutaisi Bagrati izcīnīt uzvaru ļoti līdzīgā cīņā Gruzijas pirmās līgas čempionāta spēlē, tādējādi svinot pirmo uzvaru šīs spēcīgās regbija valsts čempionātā. Galvenais treneris atzinīgi novērtē livoniešu paveikto, informē RK Livonia pārstāvis Ivars Bācis.

Iepriekš ziņojām, ka janvāra vidū uz Gruzijas pilsētu Kutaisi devās regbija kluba “Livonia” trīs perspektīvie Latvijas jaunie regbisti – Ruslans Sosnars, Gļebs Vorobjovs un Dāvids Židelis, kuri piedalās treniņos un cenšas iekļūt spēcīgās Gruzijas pirmās līgas kluba Kutaisi "Bagrati" sastāvā.

Janvāra izskaņā “Bagrati” bija spēle nacionālā čempionāta ietvaros, un tajā piedalījās arī Gļebs Vorobjovs un Dāvids Židelis, debijā Gruzijas čempionātā piedzīvojot zaudējumu ar 10:22. Februārī abi divi – Židelis un Vorobjovs – komandas sastāvā aizvadīja vēl divas spēles. Vispirms ļoti līdzīgā cīņā ar 24:22 tika uzvarēta “Lokomotiv” komanda, bet nupat vēl vienā līdzīgā spēlē nācās ar 6:10 piekāpties.

“Bagrati” galvenais treneris ir Gaga Gurešidze norāda, ka livonieši, neskatoties uz valodas barjeru sākumā, ir adaptējušies Gruzijā, iejutušies komandā un pielāgojas kopējai situācijai. “Iedevu Dāvidam Židelim un Gļebam Vorobjovam nelielu spēles laiku. Domāju, ka ar uzdevumu viņi ir tikuši galā labi. Ruslans Sosnars vēl nav spēlējis, bet viņu es noteikti uzlaidīšu laukumā nākamajā spēlē.”

“Es, protams, jau sākumā zināju šo trīs spēlētāju potenciālu un to, uz ko viņi ir spējīgi. Tāpēc es nolēmu dot viņiem iespēju uzspēlēt mūsu līmenī,” atzīst Gruzijas regbija speciālists, kurš savulaik ir strādājis par treneri RK “Livonia”.

“Viņi ir labi kopējos treniņos, kā arī trenējas individuālās nodarbībās. Uzskatu, ka katrs spēles elements viņiem uzlabojas. Vienvārdsakot, gan mēs, gan puiši ir apmierināti,” livoniešus uzslavē Gurešidze, kurš piebilst, ka pacentīsies uzlabot puišu regbija meistarību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi