Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Livonia līdzīgā cīņā piekāpjas Baltijas Top līgas čempioniem regbijā

Svētdien, 6. augustā, prestižajā Baltijas Top līgā regbijā izbraukuma spēlē Šauļos RK Livonia, kaut arī uzvarēja otro puslaiku, līdzīgā spēlē beigās ar 15:29 piekāpās pašreizējiem čempioniem Vairas-Kalvis-Jupoja, piedzīvojot pirmo zaudējumu šajā sezonā Baltijas Top līgā, informē RK Livonia pārstāvis Ivars Bācis.

Pagājušajā nedēļas nogalē tika aizvadītas Baltijas Top līgas otrās kārtas spēles. Svētdien Šauļos “Livonia” cīnījās ar spēcīgo mājinieku komandu “Vairas-Kalvis-Jupoja”, kuriem spraigā cīņā pērn piekāpās finālā. Līdz ar to 6. augusta spēle Šauļos bija pagājušā gada fināla atkārtojums.

RK “Livonia” jaunā Baltijas Top līgas sezona sākusies ar divām ļoti svarīgām, principiālām un grūtām spēlēm, jo pirmajā duelī pretī stājās principiālie pretinieki “Miesnieki”, bet otrajā – pagājušā gada čempioni. Abas komandas šo sezonu bija iesākušas ar uzvarām, proti, livonieši pārspēja miesniekus, bet “Vairas-Kalvis-Jupoja” ar 86:5 sagrāva Viļņas regbija akadēmijas komandu. Līdz ar to viennozīmīgi Nila Džonsona vadīto komandu gaidīja ļoti grūts pārbaudījums.

Kā pēc uzvarētās spēles pret “Miesnieki” komandu izteicās galvenā trenera asistents Mārcis Rullis, tad livonieši neko tāpat neatdos. Un tā arī notika. “Livonia” regbistiem pirmā puslaika lielāko daļu nācās spēlēt aizsardzībā, un to viņi darīja gluži veiksmīgi. Ilgu laiku pirmajā puslaikā septiņi punkti (piezemējums+realizācija) bija “Vairas” vienīgais ieguvums, turklāt trīs punktus ar soda sitienu atspēlēja Enzo Beltramino. Diemžēl pēdējās pirmā puslaika minūtēs mājiniekiem tomēr izdevās pārsvaru palielināt līdz 17:3.

Drīz pēc pārtraukuma livoniešiem izdevās gūt piezemējumu un precīzu realizācijas sitienu, arī sasniedzot divciparu skaitli un atjaunot intrigu– 10:17. Taču jau nākamajā uzbrukumā laukuma saimnieki piecus punktus atguva, rezultātam kļūstot 10:22. Pēdējās desmit minūtēs komandas apmainījās ar piezemējumiem, kā arī pašreizējie čempioni bija precīzi realizācijas sitienā, beigu rezultātam esot 29:15 “Vairas-Kalvis-Jupoja” labā. Taču otro puslaiku ar 13:12 uzvarēja “Livonia”.

Nākamā Baltijas Top līgas spēle RK “Livonia” būs šo svētdien, 13. augustā, plkst. 14.00 Upesciema stadionā, kur pretī stāsies Viļņas regbija akadēmijas “Tomosta” komanda.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi