Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Pārgaujas florbolisti ceturtdaļfināla izšķirošajā mačā uzvar Lielvārdi/Fat Pipe

Stalbes Pārgaujas florbolisti Elvi Florbola līgas izslēgšanas turnīra ceturtdaļfināla izšķirošajā, septītajā, spēlē ceturtdien viesos ar rezultātu 6:5 (0:0, 2:2, 3:3, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja regulārā čempionāta uzvarētāju Lielvārdi/Fat Pipe, sērijā līdz četrām uzvarām gūstot virsroku ar 4-3.

Uzvaras "bullīti" Pārgaujai iemeta komandas kapteinis Artūrs Jurševskis.

Spēles pirmajā periodā vārti netika gūti, bet otrajā trešdaļā abos vārtos ielidoja pa divām bumbiņām. Vispirms Lauris Ābols izvirzīja vadībā Pārgauju, bet pēc tam Jānis Mūrnieks un Uldis Dūniņš nodrošināja vadību mājiniekiem. Tiesa, ātri vien Jurševskis atjaunoja neizšķirtu uz rezultāta tablo.

Trešā perioda otrajā minūtē Aivis Kusiņš vēlreiz izvirzīja vadībā Lielvārdes komandu, bet nepagāja ne minūte, kad Gvido Lauga panāca neizšķirtu. Turpinājumā Toms Akmeņlauks realizēja soda metienu, bet Kusiņš divas minūtes pirms pamatlaika beigām panāca 5:3, liekot uzgavilēt mājinieku tribīnēm. Tiesa, minūtes un sešu sekunžu laikā Oskars Balodis un Lauga panāca izlīdzinājumu, mača pirmajām 60 minūtēm noslēdzoties neizšķirti 5:5.

Arī pagarinājumā vārti netika gūti, līdz ar to uzvarētāja un pusfināliste tika noskaidrota pēcspēles metienu sērijā. Tajā pēc katras komandas pieciem metieniem bija neizšķirts 3:3, līdz ar to sērija tika turpināta. Šoreiz savu "bullīti" nerealizēja Akmeņlauks, kamēr Pārgaujai precīzi meta Jurševskis, ievedot savu komandu pusfinālā.

Cīņā par vietu finālā Pārgauja tiksies ar Valmieru, kas ceturtdaļfināla sērijā ar rezultātu 4-0 pārspēja Ķekavu. Tikmēr otrā pārī tiksies iepriekšējās sezonas čempione Betsafe/Ulbroka, kas ceturtdaļfinālā ar 4-1 apspēlēja Talsu NSS/Krauzers, un Kocēnu Rubene, kas ar 4-2 pārspēja Cēsu Lekringu.

Šajā sezonā Elvi Florbola līgas dalībnieku rindas papildināja Ogres vilki un Igaunijas čempione Tartu EMU, bet vairs nespēlēja galvaspilsētas komandas Rīga un Rockets, tāpēc jau trešo sezonu pēc kārtas regulārajā turnīrā startēja 12 komandas. Igaunijas vienība nepretendēja uz dalību izslēgšanas sacensībās, tomēr tāpat tā palika aiz pirmā astotnieka.

Iepriekšējā sezonā par čempioniem tika kronēti Betsafe/Ulbroka florbolisti, kuri finālmačā Arēnā Rīga ar 7:4 pārspēja Lielvārdes komandu, pirmo reizi kluba vēsturē triumfējot Latvijas čempionātā. Savukārt bronzas mačā Pārgauja dramatiskā cīņā pagarinājumā ar 7:6 uzvarēja Valmieru, pirmo reizi tiekot pie Latvijas čempionāta medaļām.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gatavības pārbaude uz Šveices fona

Gatavojoties pasaules čempionātam, kas no 10. līdz 26. maijam norisināsies Čehijas pilsētās Prāgā un Ostravā, Latvijas izlase piektdien un sestdien izbraukumā spēlēs ar Šveici.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi