Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Poliurs/Ozolnieki saglabā intrigu Latvijas volejbola finālsērijā

Poliurs/Ozolnieki volejbolisti trešdien izlaida divu setu pārsvaru, tomēr sīvā cīņā uzvarēja RTU/Robežsardze komandu, saglabājot intrigu Latvijas volejbola čempionāta finālsērijā.

Ozolnieku komanda viesos guva uzvaru ar 3-2 (25:21, 25:23, 23:25, 21:25, 15:6), taču sērijā līdz trīs uzvarām joprojām ir iedzinējos ar 1-2.

Uzvarētājiem Armands Āboliņš guva 19, Haralds Regža 13, bet pieredzējušais Raimonds Vilmanis desmit punktus, no tiem pusi ar bloku. Savukārt RTU/Robežsardze rindās ar 22 punktiem izcēlās Aleksandrs Avdejevs, kamēr Māris Lancmanis un Antons Nazarovs pievienoja pa 11 punktiem.

Spēles sākumā labāki bija Poliurs/Ozolnieki vīri, kuri sīvā cīņā spēja uzvarēt pirmajos divos setos. Otrajā setā viesi bija vadībā ar 16:11, tomēr tad ļāva pretiniekiem pietuvoties, taču pārsvaru nosargāja.

Savukārt nākamajos divos setos iniciatīva jau bija iepriekšējo trīs gadu valsts čempionei RTU/Robežsardze, kuri trešā seta sākumā panāca 8:4, pēc tam visu laiku atrodoties vadībā. Līdzīgs scenārijs bija arī ceturtajā setā, kurā RTU/Robežsardze ieguva vadību 15:10, pēc tam nokļūstot viena uzvarēta seta attālumā no čempionu titula.

Tomēr izšķirošajā setā rīdzinieki spēlēja pārāk nervozi, pieļaujot vairākas muļķīgas kļūdas, kas ļāva Poliurs/Ozolnieki komandai no 5:3 vispirms panākt 9:5, mača beigās gūstot četrus punktus pēc kārtas, nodrošinot sērijas ceturto spēli, kas sestdien notiks Ozolniekos.

Finālsērijas pirmajā mačā pirms nedēļas RTU/Robežsardze savā laukumā uzvarēja ar 3-0 (25:23, 25:23, 25:22), bet otrajā cīņā, kas sestdien notika Ozolniekos, rīdzinieki guva panākumu ar 3-2 (23:25, 27:25, 25:17, 27:29, 15:13).

Ceturtā cīņa sestdien notiks Ozolniekos, bet, ja būs nepieciešams arī piektais mačs, tas dienu vēlāk norisināsies galvaspilsētā.

Abas komandas Latvijas čempionāta finālā tikās arī pērn, kad sērijā līdz trīs uzvarām ar 3-2 triumfēja RTU/Robežsardze komanda, zelta medaļas izcīnot trešo gadu pēc kārtas. Pirms tam 2014. un 2015.gadā RTU/Robežsardze titula sērijā apspēlēja Biolars/Jelgava volejbolistus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi