Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Rubene savstarpējā EuroFloorball turnīra pusfinālā apspēlē Ķekavu

Latvijas dāmu komanda "Rubene" Cēsīs notiekošā otrā spēcīgākā florbola klubu turnīra "EuroFloorball" savstarpējā pusfinālā ar 5:4 (2:0, 3:3, 0:1) apspēlēja "Ķekavas" vienību.

Pēc mačā nospēlētām 33 minūtēm, kas ir gandrīz puse no spēles, rezultāts bija jau 5:1 "Rubenes" labā. Lai arī atlikušajā pusstundā vārtus guva tikai "Ķekavas" florbolistes, panākt pretinieces viņām neizdevās, ciešot zaudējumu ar vienu vārtu starpību. Zīmīgi, ka "Ķekava" savus otros un trešos vārtus guva otrā perioda pēdējās divās minūtēs.

Uzvarētāju labā vienus vārtus guva un divas rezultatīvas piespēles veica Edīte Bankava, savukārt ar diviem vārtiem izcēlās Zane Darša.

Tikmēr "Ķekavas" rindās visos četros gūtajos vārtos iesaistījās vien divas spēlētājas - trīs vārtus guva un vienu rezultatīvu piespēli veica Paula Brunovska, bet ar vieniem vārtiem un divām piespēlēm izcēlās Elīza Bērziņa.

Iepriekšējo reizi abas komandas tikās pagājušās sezonas Latvijas čempionāta finālā, kad daudzkārtējā valsts spēcīgākā vienība "Rubene" svinēja uzvaru ar 8:6.

Kā zināms, "Rubene" turnīrā vispirms ar 4:3 pārspēja Novi Targas "Podhale", bet ceturtdien ar 9:0 sagrāva spāņu klubu Madrides "El Valle".

Savukārt "Ķekava" savā grupā vispirms ar 5:4 pēcspēles metienu sērijā pieveica Vācijas vienību "Grimma", bet trešdien ar rezultātu 0:12 kapitulēja spēlē ar Krievijas komandu "Nauka".

Tikmēr otrajā pusfinālā sacensību galvenā favorīte "Nauka" ar 5:4 (4:1, 0:1, 1:2) pārspēja "Podhale" komandu. Līdz ar to sestdien gaidāmajā dāmu turnīra finālspēlē sacentīsies "Rubenes" un "Nauka" komandas. Turnīra uzvarētāji kvalificēsies nākamās sezonas Eiropas Čempionu kausa sacensībām.

Tāpat šodien tiks aizvadīti pusfināla mači vīru turnīrā, no kuriem arī vienā cīņā savā starpā spēkus samēros Latvijas vienības.

Vīru turnīrā Latvijas čempione Cēsu "Lekrings" plkst.19 spēkosies ar Kocēnu "Rubeni".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi