Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Salienas teritorijā plāno izveidot multifunkcionālu jāšanas manēžu

Nekustamā īpašuma projekta Saliena teritorijā plānots izveidot multifunkcionālu jāšanas manēžu, kas būs viens no modernākajiem šāda veida sporta centriem Baltijā, portālu Diena.lv informēja Salienas pārstāvji.

Šobrīd jau ir uzsākta projekta attīstīšana – izstrādāts projekta koncepts un notiek projekta saskaņošana būvvaldē. Projekta attīstītājs ir SIA Jurmala Equestrian & Leisure.

Jāšanas sporta centrs būs viens no modernākajiem Baltijā,  un tajā varēs rīkot ne tikai vietējā, bet arī starptautiska līmeņa sacensības. Saskaņā ar izstrādāto projektu, jāšanas sporta centrā atradīsies 2500 kv.m liela slēgta jāšanas manēža, 5000 kv.m liels āra izjādes laukums ar 400 āra sēdvietām, staļļi ar 46 zirgu vietām un ģērbtuvēm, dušas telpām, kā arī bērnu laukums, specializēts zoo veikals, veterinārs, restorāns un daudzas citas aktivitātes, kas būs pieejamas visiem.

Plānots, ka jaunajā sporta centrā tiks piedāvāta Vācijā popularitāti ieguvusī treniņu programma Trimdich visai ģimenei ar izbūvētām šķēršlu joslām un speciāliem vingrinājumiem.

Saliena turpina veiksmīgi attīstīties, un jaunā multifunkcionālā jāšanas manēža kopā ar jau esošo golfa laukumu lieliski papildinās brīvā laika pavadīšanas iespējas. Salienas koncepcija balstās uz pilnīgi atšķirīgu no Latvijas nekustamā īpašuma tirgus pieeju – veidot dzīvošanai un rekreācijai atbilstošu dzīves telpu ne tikai ar dzīvojamām mājām, bet arī ar mūsdienīgiem rekreācijas objektiem. Mūsu filozofija ir veidot pilsētu pilsētā, un jaunais jāšanas sporta centrs to sekmēs,” saka Saliena Development SIA valdes priekšsēdētājs Maikls Makarovs.

 Jauno manēžu plānots atklāt 2016. gada sākumā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi