Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Stats/Ķekava otro gadu pēc kārtas kļūst par Latvijas čempioniem regbijā

Miesnieku kluba komanda Stats/Ķekava sestdien Ogrē otro gadu pēc kārtas triumfēja Latvijas klasiskā regbija čempionātā.

Stats/Ķekava komanda finālā ar 23:15 (10:13) pārspēja Garkalne/Livonia, kas otro gadu pēc kārtas spiesta samierināties ar otro vietu.

Miesnieku kluba vēsturē šis ir jau 12.Latvijas čempiontituls.

Rezultātu šajā mačā atklāja Garkalne/Livonia, gūdama trīs punktus, bet turpinājumā Stats/Ķekava spēlētāji pārņēma iniciatīvu, Jurim Iesalniekam panākot neizšķirtu 3:3.

Pirmā puslaika izskaņā Krists Krūzkops veica piezemējumu un Iesalnieks izpildīja precīzu realizācijas sitienu, panākdami 10:3 par labu Ķekavas vienībai. Ar šādu rezultātu arī noslēdzās pirmais puslaiks.

Finālmačā Stats/Ķekava regbisti ļoti labi spēlēja aizsardzībā, turklāt spēja savu pārsvaru palielināt arī līdz desmit punktiem. Tomēr pēc ilgas cīņas otrā puslaika vidū Garkalne/Livonia tika pie pirmā piezemējuma mačā, samazinot rezultāta starpību līdz 8:13.

Turpinājums Garkalne/Livonia izpildījumā gan nesekoja, turklāt cīņas beigās Leno Bramanis no Stats/Ķekava veica piezemējumu, bet Iesalnieks ar realizācijas sitienu panāca jau 23:8. Lai arī vēl pašās beigās Garkalne/Livonia veica piezemējumu, bet tas neglāba viņus no zaudējuma.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka pirms tam sestdien Latvijas čempionāta bronzu izcīnīja Jūrmala, kas nedaudz negaidīti ar 31:27 pārspēja titulēto LMT/Eži.

Jūrmalai klasiskajā regbijā šīs ir pirmās medaļas vēsturē. Tikmēr Eži bez godalgām pašmāju meistarsacīkstēs palikuši pirmo reizi kopš 2013.gada.

Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem šajā sezonā Latvijas čempions klasiskajā regbijā norisinājās viena apļa turnīrā, pēc kura divas labākās komandas aizvadīja finālmaču.

Regbija kluba Miesnieki klubs sestdien Latvijas čempionātā triumfēja 12.reizi vēsturē. Pirmo titulu tas ieguva vēl 1997.gadā. Tikmēr Garkalne/Livonia savā vēsturē izcīnījusi trīs Latvijas čempiontitulus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gatavības pārbaude uz Šveices fona

Gatavojoties pasaules čempionātam, kas no 10. līdz 26. maijam norisināsies Čehijas pilsētās Prāgā un Ostravā, Latvijas izlase piektdien un sestdien izbraukumā spēlēs ar Šveici.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi