Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +5 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Āboltiņa pateicas ziemas sporta veidu pārstāvjiem par veiksmīgo sezonu

Lai pateiktos Latvijas skeletonistiem, bobslejistiem un kamaniņu braucējiem par augstajiem sasniegumiem aizvadītajā sezonā, Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa piektdien, 8.martā, uz Saeimas namu bija aicinājusi sportistus, kas pārstāvēja Latviju aizvadītās sezonas pasaules un Eiropas čempionātos, kā arī Pasaules kausa izcīņā ziemas sporta veidos, informē Saeimas Preses dienests.

„Tas, ko dara ikviens no jums, ir grūts un smags darbs, tie ir sviedri, traumas un pārdzīvojumi. Savukārt kamēr jūs esat čempionātos, mums šeit – mājās – ir citi pārdzīvojumi, gan skatoties televīziju, gan lasot virsrakstus presē. Tad, uzzinot par jūsu sasniegumiem un apzinoties, cik daudz darba esat ieguldījuši, mēs no sirds lepojamies,” sacīja Saeimas priekšsēdētāja, uzrunājot sportistus un Latvijas Olimpiskās komitejas, kā arī sporta federāciju pārstāvjus. 

Šī ir bijusi medaļām bagāta sezona, uzsvēra S.Āboltiņa un pauda cerību, ka tas ir tikai iesildīšanās posms pirms ziemas olimpiskās sezonas. 2014.gada ziemas olimpiskās spēles, kas notiks Sočos, skatīsies ikviens no mums, turot īkšķus par jums – mūsējiem, par Latviju, teica Saeimas priekšsēdētāja. 

S.Āboltiņa pateicās ikviena sportista ģimenei, uzsverot ģimenes atbalsta nozīmi un sapratni grūtos brīžos, treneriem, kuri, esot līdzās, gan redz sportistu spēku un vājumu, gan uzmundrina un sabar, ikvienam Olimpiskās komitejas un sporta federāciju pārstāvim, uzsverot, ka augsti sasniegumi nav iedomājami bez komandas atbalsta. 

Pateicībā par sasniegtajiem augstajiem sportiskajiem rezultātiem S.Āboltiņa pasniedza medaļu ar Saeimas nama attēlu un Saeimas Prezidija atzinības rakstu četrkārtējam Pasaules kausa skeletonā ieguvējam Martinam Dukuram. 

Savukārt Latvijas skeletonistiem, bobslejistiem un kamaniņu braucējiem par gūtajiem panākumiem aizvadītās sezonas pasaules un Eiropas čempionātos, kā arī Pasaules kausa izcīņā Saeimas priekšsēdētāja pasniedza Saeimas Prezidija atzinības rakstus un jubilejas monētas. Treneriem un sporta federāciju pārstāvjiem S.Āboltiņa pasniedza Saeimas priekšsēdētājas atzinības rakstus. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi