Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Aicina piedalīties tautas sporta pasākumos Mežaparkā

1.maijā rīdzinieki un pilsētas viesi tiek aicināti piedalīties tautas sporta aktivitātēs Mežaparkā, ko Veselīga dzīvesveida dienas ietvaros rīko Latvijas tautas sporta asociācija (LTSA) – Latvijas Ģimeņu sporta festivālā un pasākumā „Mežaparks nūjo”, pilnvērtīgi pavadot dienu svaigā gaisā, aktīvi atpūšoties un piedaloties dažādās sportiskās aktivitātēs, spēlēs un stafetēs. Dalība festivālā ir bezmaksas, portālu Diena.lv informēja pasākuma organizatori.

Ģimeņu sporta festivālu organizē Latvijas Tautas sporta asociācija (LTSA), lai piedāvātu iespēju ģimenēm kopīgi piedalīties fiziskajās aktivitātēs un veicinātu ģimenes iesaistīties veselību veicinošos pasākumos. Tas ir pasākums, kura mērķis ir gan veicināt ģimenes pavadīt vairāk laika kopā, gan parādīt, ka aktīvs dzīvesveids un sportiskas nodarbes nebūt nav domātas tikai profesionāliem sportistiem. 

Nūjošanas pasākuma programma sastādīta tā, lai tajā varētu iesaistīties personas ar atšķirīgu sagatavotības pakāpi. Sportiski noskaņoti nūjotāji varēs mēroties spēkiem 7km trasē ar laika kontroli, pārējie varēs izbaudīt Mežaparka atmosfēru pārgājienā bez laika kontroles. Visiem dalībniekiem būs iespēja arī saņemt atbildes uz jautājumiem par nūjošanu, kā arī trīs atsevišķās treniņnodarbībās apgūt vai uzlabot nūjošanas tehniku LTSA sertificētu instruktoru vadībā. Pasākuma laikā būs iespējams bez maksas iznomāt nūjas.

LTSA ir dibināta 1991.gadā un tās galvenie mērķi ir radīt nepieciešamos apstākļus tautas sporta attīstībai Latvijā un rast iespējas katram iedzīvotājam nodarboties ar fiziskām aktivitātēm, jo regulāras fiziskās aktivitātes ir efektīvākais un ekonomiskākais dažādu slimību profilakses veids. LTSA regulāri organizē sporta pasākumus tā, lai tie būtu pieejami ikvienam, sniegtu dalībniekiem gandarījumu un pozitīvas emocijas, kā arī veicinātu izpratni par fizisko aktivitāšu nepieciešamību ikdienas dzīvē.

Sīkāku informāciju par festivālu un pieteikšanos iespējams iegūt LTSA mājas lapā www.sportsvisiem.lv, zvanot pa tālruni 67226215, vai rakstot e-pastu [email protected].

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Mums vairs nav ko zaudēt

Latvijas hokeja izlases noskaņojums pirms spēles ar Zviedrijas komandu ir kaujiniecisks, piektdien pēc treniņa sarunā ar žurnālistiem sacīja komandas galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi