Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Aicina uz iesildīšanos Biķerniekos pirms SMScredit.lv Jūrmalas velomaratona

Pirms SMSCredit.lv Jūrmalas velomaratona, kas notiks jau 19. maijā, Alpha Baltic Sport aicina ikvienu riteņbraukšanas entuziastu piedalīties iesildīšanās treniņbraucienos Biķernieku sporta kompleksā. Tie notiks katru trešdienu no 25.aprīļa līdz 9. maijam plkst. 18:30 - 20:30. 

Treniņbraucienus 25.aprīlī un 2.maijā vadīs pieredzējušais riteņbraukšanas speciālists un treneris Ernests Pūce, bet 9.maijā Dainis Ritums, kas ikdienā palīdz Latvijas Junioru riteņbraukšanas komandai. Treniņos ikvienam velosporta entuziastam būs iespēja sportot atbilstoši savai sagatavotības pakāpei, treneris sniegs noderīgus padomus, kā uzsākt velosezonu, kam jāpievērš uzmanība, lai labāk sagatavotos maratonam.

Jau pēc pāris treniņiem izturīgākajiem piedāvās septiņu apļu (katrs 5 km) treniņprogrammu, kas noritēs atbilstoši principam iesildīšanās -  kāpinājums- lēnāks tempskāpinājums lēnāks tempskāpinājums -  atsildīšanās. Treneri iesaka dalībniekiem lietot pulsometrus, lai kontrolētu savu fizisko slodzi. 

Alpha Baltic Sport aicina ikvienu riteņbraukšanas entuziastu – ne tikai individuālos braucējus, bet arī komandas, t.sk., uzņēmumu komandas, kuras 2012.gadā domā startēt kādās no velosacensībās, pievienoties bezmaksas treniņos Biķernieku sporta kompleksā. Šie kopīgie treniņi palīdzēs labāk sagatavoties sacensībām, saliedēs velobraucējus, kā arī dos iespēju saņemt padomus no pieredzējušiem profesionāļiem.

Dalībai SMScredit.lv Jūrmalas velomaratonā iespējams pieteikties, reģistrējoties oficiālajā mājas lapā www.maratoni.lv, City Fitness sporta klubos vai veikalu tīkla Fans veikalos līdz 16. maijam. Ja dalībnieki vecumā līdz 12 gadu vecumam būs reģistrējušies līdz norādītajam datumam, tad 14 km distancē varēs startēt bez maksas. 

Velomaratonam visizdevīgāk reģistrēties līdz 26. aprīlim, kad dalības maksa būs zemāka: 12 LVL sporta distancei, 8 LVL tautas klases distancei un 5 LVL ģimenes distancei. Reģistrējoties pēc 27. aprīļa līdz norādītajam sacensību organizatoru datumam, dalības maksas būs attiecīgi 15 LVL, 10 LVL un 7 LVL. Reģistrējoties sacensību dienā uz vietas Jūrmalā, sporta klases dalībniekiem būs jāmaksā 20 LVL, tautas klases velobraucējiem 15 LVL, bet ģimenes distances pārstāvjiem 10 LVL.

Uzņēmumu komandām (sākot no četriem dalībniekiem), kuras reģistrēsies SMScredit.lv Jūrmalas velomaratonam līdz 2012. gada 11. maijam, ir iespēja saņemt 30 procentu atlaidi dalības maksai.

SMScredit.lv Jūrmalas velomaratona kopējā balvu fonda vērtība ir 4500 EUR (3162 lati), kā arī kausi 1.vietas ieguvējiem katrā vecuma grupā un komandu kopvērtējumā un vērtīgas balvas no atbalstītājiem. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi