Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Aicina uz sacensībām skeletonā ar lāpstām Siguldas trasē

Jau 18. Oktobrī plkst. 19:00 Siguldas Bobsleja un Skeletona trasē ar prezentācijas pasākumu sāksies SKELETON.lv Open sacensību sezona. Aicinām ierasties interesentus, lai klātienē iepazītos un pat izmēģinātu šo jauno un aizraujošo amatieru sportu, kā arī sacenstos ar Tomasu un Martinu Dukuriem kā arī šābrīža ātrāko ''lāpstas braucēju'' Mareku Mezencevu!Sacensībās nobraucienos ar lāpstām pa ledus trasi varēs sacensties ikviens ledus trašu sporta veidu cienītājs un entuziasts.

2013./14. gada sezonā ir paredzētas 5+1 sacīkstes - pieci regulārie posmi kā arī sezonas lielais noslēgums, kas notiks Siguldas Ziemas festivāla ietvaros. Sacensības norisināsies sestdienu vakaros, tādējādi padarot tās pieejamākas pēc iespējas lielākam interesentu skaitam.

SKELETON.LV platformas mērķis un misija ir padarīt ledus trašu sportu pazīstamāku un tuvāku līdzjutējiem informējot, stāstot, veidojot dokumentālus materiālus par un ap sportu. Lai sniegtu interesentiem labāko iespēju iejusties ledus trašu sportistu ādā, esam nolēmuši organizēt šo nebijušo amatieru sporta pasākumu- reālu iespēju sacensties savstarpēji reālā ledus trasē.

Sacīkstēs varēs piedalīties ikviens interesents saskaņā ar sacensību nolikumu. Lai piedalītos sacīkstēs, interesentiem būs jāaizpilda un jānosūta organizatoram sacensību pieteikuma anketa. Sīkāka informācija par sacensībām atrodama mājas lapā SKELETON.lv un sacensību nolikumā.

Katrā sacensību posmā tiks apbalvoti ātrākie braucēji gan vīriešu, gan sieviešu konkurencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi