Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Arī Dekmeijerei Australian Open beidzies

Līga Dekmeijere pārī ar Lielbritānijas pārstāvi Jeļenu Baltaču sestdien Austrālijas atklātā tenisa čempionāta dubultspēļu turnīra otrajā kārtā piedzīvoja zaudējumu divos setos un no turnīra izstājās.Dekmeijere/Baltača ar 0-6, 2-6 zaudēja Marijai Kiriļenko no Krievijas un Agneškai Radvanskai no Polijas.

Tādējādi Dekmeijerei neizdevās sasniegt personisko rekordu un tikt tālāk par otro kārtu "Grand Slam" turnīrā.Tikai otrā seta vidū Dekmeijere/Baltača uz brīdi spēja radīt intrigu cīņā pret dubultspēlēs ar 15. numru izlikto pāri. Lai gan Radvanska laukumā devās neilgi pēc zaudējuma vienspēļu turnīra trešajā kārtā, bet Kiriļenko pēc pirmā seta bija nepieciešama medicīniskā palīdzība, abas favorītes pārliecinoši pierādīja savu pārākumu.Saulainā un mēreni siltā, taču vējainā laikā aizvadītās spēles pirmajā setā Dekmeijerei/Baltačai vienīgā iespēja ko vērt sev par labu bija trešajā geimā, kad pretinieču servē viņas bija vadībā ar 40-0. Taču Kiriļenko/Radvanska spēja atspēlēties un arī seta turpinājumā sāncensēm neatstāja izredzes uz panākumu.Otrajā setā Dekmeijere aktīvāk iesaistījās spēlē pie tīkla, un pretiniecēm vairs neklājās tik viegli. Uzvarējušas pretinieču servē, Dekmeijere/Baltača vēl panāca 2-3, taču tūlīt pat zaudēja savu servi un Kiriļenko/Radvanska vairs nebija apturamas. Kiriļenko laukumā devās ar nosaitētu augšstilbu un pirmā seta noslēgumā lūdza medicīnisko palīdzību muguras problēmu dēļ. Tomēr uz viņas spēli veselības likstas acīmredzamu iespaidu neatstāja, neliedzot krievietei gan izpildīt efektīvas serves, gan iesaistīties sitienu apmaiņā no gala līnijas.Savukārt Radvanska tikai nepilnas divas stundas pirms došanās laukumā negaidīti vienkārši zaudēja itālietei Frančeskai Skjavonei - 2-6, 2-6.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Porziņģis iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla spēlē iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā, otrdien pavēstīja viņa pārstāvētā Bost...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi