Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Briedis izslimojis Covid-19; ringā cer atgriezties marta beigās

Latvijas vadošais bokseris Mairis Briedis cer uz atgriešanos ringā marta beigās, intervijā žurnālam The Ring atklāja sportists, kurš neslēpa, ka arī pats izslimojis Covid-19.

Briedis septembra beigās Minhenē Pasaules boksa supersērijas (WBSS) finālcīņā uzvarēja kubieti Junielu Dortikosu un ieguva Muhameda Ali trofeju, Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempiona jostu pirmajā smagajā svarā un žurnāla "The Ring" jostu.

Pēc atgriešanās Latvijā Briedis minēja, ka apsver iespēju pārietu supersmagajā svarā, kur cīnās pasaules vadošie bokseri.

"Plānojam, ka varbūt varētu cīnīties supersmagajā svarā. Tas man ir jauns izaicinājums. Šajos apstākļos katru dienu kaut kas mainās. Ceru, ka ringā atgriezīšos marta beigās. Iespējams, smagsvaros. Man būtībā vienalga, kur notiek cīņa, bet labāk lai tā būtu Eiropā," "The Ring" citē Brieža teikto.

Viņš uzsver, ka šobrīd pats svarīgākais ir veselība.

"Šis ir labs laiks saprast, cik laimīgi mēs patiesībā bijām apstākļos, kad nebija ierobežojumu. Mums jātic un jābūt pozitīviem, ka viss beigsies labi," saka Briedis.

Pandēmijas nākamais vilnis liedza Briedim doties plānotajā atvaļinājumā uz Turciju, turklāt pēc tam latviešu bokseris pats inficējās ar Covid-19.

"Kādas četras dienas slimoju. Divas dienas bija galvassāpes, pēc tam divas dienas drudzis, bet vēlāk pazuda arī oža. Bet tas arī bija viss - slimoju vieglā formā," atklāj Briedis.

Viņš neslēpj, ka profesionālam sportistam šos laikus ir pārdzīvot vieglāk.

"Katru dienu es pasakos Dievam. Uzvarēju turnīrā, ieguvu prēmiju un man ir vieglāk nekā daudziem citiem cilvēkiem šajā pasaulē. Viņi dodas uz darbu un dzīvo no algas līdz algai - tas ir stresa pārpilns izaicinājums. Tāpēc esmu pateicīgs par apstākļiem, kādos esmu," atzīmē Briedis.

36 gadus vecais Briedis profesionālā boksera karjerā izcīnījis 27 uzvaras, no kurām 19 bijušas ar nokautu. Viņš cietis vienu zaudējumu - WBSS pirmās sezonas pusfinālā Rīgā pret ukraini Oleksandru Usiku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi