Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Briedis: Manns ir pieredzējis un neprognozējams bokseris

Vācijas pārstāvis Arturs Manns ir pieredzējis un neprognozējams bokseris, ceturtdien preses konferencē Rīgā pirms cīņas ar savu nākamo pretinieku teica Latvijas bokseris Mairis Briedis

Jau ziņots, ka Briedis 16.oktobrī "Arēnā Rīga" ar Mannu cīnīsies par Briedim piederošo Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempiona jostu pirmajā smagajā svara kategorijā.

"Protams, ir liels prieks atgriezties Rīgā un Latvijā, kas būs cīņa par čempiona jostas aizstāvēšanu pret pieredzējušu bokseri, kas ir neprognozējams," par atgriešanos Latvijā sacīja Briedis. "Tas būs īsts bokss, nevis šovs, tāpēc aicinam cilvēkus, kas mīl boksu."

Briedis arī izteicās, ka cīņai gatavojas jau ļoti ilgi, kas varbūt nav labi, taču beidzot ir atrasts pretinieks, un varēs doties ringā, lai parādītu labāko sniegumu.

Par gatavošanās procesu latviešu bokseris neatbildēja tieši, taču atgādināja jau ziņoto, ka bijusi doma pāriet uz smagsvaru kategoriju.

Latvijas bokseris arī atklāja, ka ir atvērts jauniem izaicinājumiem nākotnē un nenoliedza, ka varētu mainīt svara kategoriju, taču norādīja, ka pašlaik svarīgākā ir cīņa 16.oktobrī.

Arī sportista menedžeris Raimonds Zeps izteica gandarījumu: "Jāpriecājas, ka beidzot ir pretinieks."

Vācu boksera menedžeris Daniels Todorovičs bilda, ka lielākais spiediens ir uz Briedi, nevis Mannu, jo Briedis cīnīsies savu skatītāju klātbūtnē un aizstāvēs titulu.

"Esmu cīnījies visapkārt pasaulei, zinu pretinieku, un līdzko sāksies cīņa, tas ir vissvarīgākais," teica vācu bokseris.

"Manns var sasniegt visu, neviens negaida no viņa pārāk daudz," teica Todorovičs, iesakot pirkt biļetes, jo tas "būs īsts šovs".

Todorovičs arī izteicās, ka cīņa nebija negaidīta, jo boksa pasaule ir pārāk savstarpēji saistīta.

Briedim tā būs pirmā cīņa pēc vairāk nekā gada pārtraukuma.

Latvieša pretinieks Manns, kuram dota iesauka "Zibensvīrs", piecas dienas pirms cīņas būs nosvinējis savu 31.dzimšanas dienu. Profesionālajā boksā viņš ir kopš 2015.gada un šajā laikā 18 cīņās svinējis 17 uzvaras, deviņas no tām - ar nokautu.

Pēdējo reizi ringā viņš kāpa pērnā gada jūnijā, kad ar nokautu uzvarēja citu Vācijas bokseri Radu Rašīdu. Kazahstānas pilsētā Aktebē dzimušajam Mannam savulaik piederēja Pasaules Boksa organizācijas (WBO) starptautiskā čempiona josta.

Briedis pērn septembra beigās Minhenē Pasaules boksa supersērijas (WBSS) finālcīņā uzvarēja kubieti Junielu Dortikosu un ieguva Muhameda Ali trofeju, IBF čempiona jostu pirmajā smagajā svarā un žurnāla "The Ring" jostu.

36 gadus vecais Briedis profesionālā boksera karjerā izcīnījis 27 uzvaras, no kurām 19 bijušas ar nokautu. Viņš cietis vienu zaudējumu - WBSS pirmās sezonas pusfinālā Rīgā pret ukraini Oleksandru Usiku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi