Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Briedis neplānojot pamest darbu Valsts policijā

Lai arī Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis guvis kārtējo spožo panākumu ringā, turklāt nodrošinot arī apjomīgu prēmiju, viņš neplānojot atstāt darbu policijā, otrdienas rītā intervijā LNT raidījumā 900 sekundes sacīja Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis.

Ķuzis pastāstīja, ka paguva klātienē apsveikt bokseri uzreiz pēc uzvaras Pasaules boksa supersērijas ceturtdaļfinālā pār kubieti Maiku Peresu Arēnā Rīga, kur arī nedaudz aprunājušies. Par iespējām turpināt darbu policijā lēmums jāpieņem pašam sportistam, taču svētdien Ķuzis nopratis, ka Briedis gatavs to turpināt. 

"Es var teikt ar lepnumu, ka Mairis Briedis ir Valsts policijas darbinieks, viņš ikdienā veic inspektora pienākumus speciālo objektu apsardzes pārvaldē, kurā viņa darbs saistīts ar dažādu papīru kārtošanu. Izmantot Mairi speciālo uzdevumu vienībās būtu nepareizi," pauda Ķuzis.

Policijas priekšnieks arī zināja teikt, ka Briedis savus pienākumus pildot apzinīgi un godprātīgi un nav tā, ka viņš "tikai skaitītos policijas rindās". Līdz šim bokseris ne vienreiz vien ir izmantojis bezalgas atvaļinājumu, lai gatavotos boksa cīņām.

Jau vēstīts, ka Briedis naktī uz svētdienu Arēnā Rīga Pasaules boksa supersērijas ceturtdaļfināla cīņā pārspēja Maiku Peresu no Kubas, līdz ar to iekļūstot pusfinālā un aizstāvot Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu.

Briedis bija labākais pēc 12 raundu cīņas, triumfējot pēc punktiem. Uzvaru viņam deva visi trīs tiesneši - 116:110, 115:111, 114:112.

 

Top komentāri

Leons Astra
L
Apsveicu! Tā ir svēta misija - ar savu piemēru atdzīvināt Latvijas boksu! Mūsu bijušie ringa varoņi (Lancers, Rovičs,Frīdenbergs, Tumiņš, Eglītis un vēl daudzi citi) raugās uz Tevi – tur, no augšas - un smaida. Esmu tiesājis Tavas cīņas. Vislabāk atceros cīņu ar R.Brimmeru Latvijas čempionātā 2009.gadā.
auditors
a
kāds zin cik lielu ciparu Mairam ieskaitīja? man nemaz nav žēl , taisni otrādi , es priecājos par honorāriem ,kurus saņem profesionālie sportisti , bet kāpēc šoreiz tik slepeni?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi