Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Briedis pēc cīņas: Jūtos kā sapnī

"Jūtos kā sapnī," pēc uzvaras pār poli Kšištofu Glovacki Pasaules boksa supersērijas pusfinālā žurnālistiem atzina Mairis Briedis. "Nevaru aptvert, kā tas sanāca. Laikam pateicoties manai ģimenei gan mājās, gan komandā. Viņi atdod sevi visu un dara to no sirds. Jūtos fantastiski. Paldies komandai - esam izdarījuši lielu darbu, bet vārdos to vēl nespēju izteikt."

Briedis supersērijas finālā tiksies ar kubieti Junieru Dortikosu, kurš turpat Rīgā desmitajā raundā nokautēja amerikāni Endrū Tabiti.

Par nākamo cīņu latvietis nedomājot, jo šobrīd vēloties veltīt laiku atpūtai. "Par to domās mana komanda. Tagad dosimies nelielā atpūtā un tad jau atkal uzsāksim gatavošanos nākamajai cīņai."

Cīņas otrajā raundā pēc ieiešanas klinčā un sitiena saņemšanas pa pakausi Briedis pretiniekam iesita ar elkoni pa žokli. Par šādu gājienu latvietim tika atņemts viens punkts.

"Tas bija speciāli, jo arī Glovackis man nesmuki iesita no muguras. Ja viņš būtu džentlmenis, es tā nedarītu. Līdz ar to es viņam atbildēju ar līdzīgu gājienu, lai liktu noprast, ka netīri boksēties nevajag," strīdīgo situāciju izskaidroja Briedis, piebilstot, ka viņa sitiens ar elkoni nemaz nebija tik spēcīgs.

Lai arī daudziem boksa faniem šķita, ka Briedis pirms cīņas bija nedaudz pieklusis, pats bokseris atzina, ka intensīvi gatavojies. "Bija laba nometne. Beidzot traumas ir sadzijušas, varēju parādīt savu sniegumu. Beidzot aizvadīju labu nometni."

Pēc diviem Pasaules boksa supersērijas iespaidīgajiem pusfināliem sacensību organizators Kalle Zauerlands bija apmierināts ar redzēto. "Paldies atlētiem, mēs redzējām divas labas pusfināla cīņās."

"Pirmajā pusfināla mačā Tabiti boksēja taktiski, tomēr iesita pretiniekam ar galvu. Domāju, ka tas saniknoja Dortikosu un viņš pēc pāris raundiem par to atriebās," teica organizators "Tas bija spēcīgs sitiens. Abas cīņas bija jaudīgas, tāpēc arī Tabiti un Glovackis šobrīd devušies uz slimnīcu."

Tikmēr par otras cīņas norisi, kurā Briedis kvalificējās supersērijas finālam, Zauerlands neslēpa pārsteigumu. "Iespaidīgas beigas. Cīņas bija trakas un brutālas, tomēr nesaprotu, kāpēc jau otrajā raundā tiesneši nepārtrauca cīņu."

"Jā, arēnā bija Anglijas futbola premjerlīgas cienīga atmosfēra, bet pat es dzirdēju zvanu," par Brieža cīņas norisi stāstīja Zauerlands. "Tiesneša darbs ir apturēt cīņu, bet bokseriem - klausīt tiesnesi. Soģi neiejaucās, līdz ar to raunds ieilga."

Top komentāri

Itamars Toledano
Sapņi ellē beidzas, ja tu kādu piekāvis; paradīzē - ja apmīļojis. Briedis - plēsoņa un zvērs, ko alkatība sagandējusi.
TOP
T
Уровень латыши и украинца это как небо и земля...это как шнырь и авторитет на зоне...два неудачника..латыш и поляк...
Sapņotājs
S
Paldies, Mairi ! Miedziņš bija labs un sapnīši jauki. Šodien svētki visā Latvijā !
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi