Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Brieža – Usika boksa cīņas tiešraidi legāli vērojuši vairāk nekā 90 000 cilvēku

Janvāra beigās norisinājās Pasaules boksa supersērijas pusfināla tiešraide starp Latvijas boksa zvaigzni Mairi Briedi un ukraini Oleksandru Usiku. Boksa tiešraides translāciju Latvijas iedzīvotāji varēja vērot video platformā Viaplay, kura bija iegādājusies ekskluzīvas translācijas tiesības.

“Lai sniegtu iespēju sekot līdzi nebijušam sporta notikumam Latvijas boksa vēsturē, Viaplay cīņas tiešraidi nodrošināja pieejamu gan saviem video platformas, gan sadarbības partneru klientiem, gan arī restorānu, viesnīcu, bāru, kafejnīcas viesiem. Mūsu aprēķini liecina, ka Maira Brieža un Oleksandra Usika cīņas tiešraidi kopā skatījās ap 90 000 iedzīvotāju. Šis ir skatītākais sporta notikums Latvijas Viaplay platformas vēsturē,” norāda Viaplay sporta programmu direktors Toms Circenis.

“Arī uz šo boksa cīņu Viaplay nodrošināja iespēju juridiskajām personām iegādāties licenci, lai boksa cīņu varētu rādīt publiskās vietās vai lietot komerciālos nolūkos,” papildina Dace Kotzeva, Par legālu saturu biedrības vadītāja. “Tika novērota pozitīva tendence no juridiskajam personām, jo tie jau laikus iegādājās nepieciešamo licenci. Būtiski arī, ka sabiedrības izpratnes līmenis par licences nepieciešamību ir augusi. Sabiedrība izprot, ka šāda pasaules mēroga sporta notikums ir liels gods Latvijai, kā arī tā organizēšana izmaksā lielas naudas summas, tai skaitā translācijas tiesību iegāde.”

Viaplay pārraidīs arī pārējās izšķirošās Pasaules boksa supersērijas cīņas. 17.februārī otrā vidējā svara pusfinālā Pasaules boksa asociācijas (WBA) titula īpašnieks Džordžs Grūvss tiksies ar Starptautiskās boksa organizācijas (IBO) čempionu Krisu Jūbenksu junioru. Savukārt 24.februārī Pasaules boksa padomes (WBC) sudraba jostas īpašnieks Kalums Smits otrajā otrā vidējā svara pusfinālā tiksies ar Jurgenu Brēmeru.

Jau maijā platformā Viaplay varēs vērot finālcīņas gan otrā vidējā svara, gan pirmā smaga svara kategorijās.

Top komentāri

*_*
*
Piemēram, Beļģijā viaplay nebija pieejams, nācās skatīties krievu kanālu inetā.
kā ir?
k
Es skatījos pa Match TV HD kvalitātē. Vai es esmu pie legālajiem vai nē? Pats domāju, ka pie legālajiem, jo 6 reizes noskatījos Fonbet reklāmu starp raundiem un vēl kaut līdzīgu. Jeb tagad man jāskrien un jāmeklē viaplejs, lai kaut ko samaksātu?
Hakko
H
Būtu zinājis, ka rādīs atkārtojumu no rīta nebūtu maksājis 9,90 - pie kam tie kretīni tak neko citu nerāda. Par Brieža cīņu esmu ar mieru maksāt, bet ne Viaplay
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi