Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Brieža cīņu varēs vērot rekordliels skaits Latvijas iedzīvotāju

Jau 15. jūnijā Mairis Briedis Pasaules boksa supersērijas pusfinālā spēkosies ar poļu cīkstoni Kšištofu Glovacki. Ikvienam interesentam, kam nav iespēju noskatīties cīņu klātienē Arēnā Rīga, oficiālais Pasaules boksa supersērijas TV partneris Baltijā - TVPlay Sports - piedāvā ekskluzīvu iespēju kļūt par daļu no lielā sporta notikuma, dzīvojot tam līdzi, kur, kā un kad skatītāji vēlas – TV ekrānā, datorā, planšetē vai telefonā.

Lielais boksa vakars sāksies jau no pulksten 21 līdz ar iesildošajām cīņām. Pirmais pusfināls – pulksten 23, tajā spēkiem mērosies amerikānis Endrjū Tabiti un kubietis Juniers Dortikoss. Tieši pusnaktī tiks dots starts otrajam pusfinālam, kurā mūsu Mairim Briedim pretim stāsies polis Kšištofs Glovackis. To ir vērts redzēt ne vien katram cīņas sporta cienītājam, bet arī visiem, kas tic Latvijas sportistu panākumiem pasaulē.

Gatavojoties cīņai, Mairis Briedis patiesi novērtē, cik liela nozīme sportiskā gara uzturēšanai ir līdzjutējiem, kas tur īkšķi par viņa uzvaru: “Ar skatītāju atbalstu tribīnēs un pie televīzijas ekrāniem mans cīņas spars pieaug par 50%, tādēļ esmu gatavs cīnīties par 150%!”

Atkarībā no katra skatītāja vēlmēm un skatīšanās paradumiem TVPlay Sports piedāvā vairākas iespējas, kā kļūt par aizraujošākā vasaras sporta notikuma – Maira Brieža cīņas – lieciniekiem ekskluzīvā tiešraidē no Arēnas Rīga. Cīņai būs iespējams sekot līdzi digitālajā platformā TVPlay Premium, kā arī televīzijas ekrānos – TVPlay Home, Helio, Baltcom un LMT viedtelevīzijā.

“Esam priecīgi, ka arī Pasaules boksa supersērijas otrajā sezonā esam ieguvuši vērienīgā sporta notikuma raidīšanas tiesības, kas ir vienas no dārgākajām pasaulē, taču mēs zinām, cik ļoti svarīgas Latvijas skatītājiem ir šīs cīņas, un, protams, ar katru boksa maču interese tikai aug. Ar katru cīņu mēs paplašinām skatītāju iespējas vērot Mairi Briedi boksa ringā, turklāt tieši šajā supersērijā mums ir pievienojušies partneri, kas skatītājam sniedz plašākas iespējas izvēlēties un iegādāties pakalpojumu sev ērtā vidē un ierīcē.” norāda TVPlay Sports vadītāja Baltijā Sandra Kraujiņa.

Ticot tam, ka 15. jūnija vakars kļūs par atmiņā paliekošu brīdi Latvijas sportā, TVPlay Sports piedāvā ikvienam izvēlēties sev ērtāko cīņas skatīšanās veidu un atbalstīt Mairi Briedi – pie TV ekrāniem, datorā vai brīvā dabā un telefonā, baudot gan boksa maču, gan vasaru.

 

Top komentāri

opis84
o
Vai hokejs mazaak nezeeliigs sporta veids par boksu ,kur gandriiz katraa macaa pretinieki brauc viens otram giimii. Kapeec taada divkosiiba.
.
.
21.gadsimtā cilvēki skatīsies, kā divi džeki par naudu dauza viens otram purnus. Nekur tālāk par gladiatoru laikiem neesam tikuši- zemiskie dzīvnieciskie instinkti ir neuzvarami.
?
?
Vai valstī ir daudz prātā atpalikušo?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Daugaviņš: Kluba sezonas beigas bija vilšanās

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš pirmdien sarunā ar žurnālistiem sacīja, ka sezonas izskaņa klubā bija liela vilšanās, jo neizdevās izcīnīt čempionu titulu.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi