Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Brieža un Usika cīņu vērot uzaicināti arī jaunie ugunsdzēsēji un topošie bokseri

Uz sestdien notiekošo Pasaules boksa supersērijas cīņu starp WBC Pasaules čempionu Mairi Briedi un WBO Pasaules čempionu Oleksandru Usiku turnīra organizatori nolēmuši uzaicināt Latvijas jaunos ugunsdzēsējus un Saldus boksa skolas jauniešus, nodrošinot viņiem iespēju klātienē vērot Latvijā ilgi gaidīto boksa cīņu, vēsta Brieža menedžeris Raimonds Zeps.

Pasaules boksa supersērijas viens no idejas autoriem Kalle Zauerlands uzsver, ka: “Sestdienas cīņa ir liels notikums Latvijai un supersērijai bija vēlme to padarīt vēl īpašāku cilvēkiem, kas ikdienā ir gatavi strādāt valsts labā – jaunajiem ugunsdzēsējiem, kā arī jauniešiem, kas varētu iespaidoties no Maira Brieža parādītā snieguma ringā, iespējams, kādām kļūstot par nākamo pasaules čempionu boksā”.

Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžas lektors Jānis Pastars novērtējis iespēju klātienē atbalstīt Latvijas labāko bokseri.

"Brīnišķīga iespēja klātienē redzēt mūsu tautas varoni Mairi Briedi un esmu pārliecināts, ka tas iedvesmos jauniešus un "pacels spārnos", veicot mūsu tiešos pienākumus," viņš izteicies.

Savukārt Saldus boksa kluba vadītājs Ansis Pūce uzsvēris, ka šajā skolā ar boksu izvēlējušies nodarboties "jau vairāk nekā 30 jauni sportisti, katrs ar savu stāstu un izvirzītajiem mērķiem. Visus vieno disciplīna un nopietna attieksme pret šo tehniski sarežģīto sporta veidu. Iespēja klātienē apmeklēt šo pasākumu sportistiem dos milzīgu motivāciju un ļaus apzināties, ka viss, ja to patiesi vēlas, ir iespējams!”

Briedis Pasaules Boksa supersērijas pirmā smagā svara kategorijas pusfinālā ar ukraini Usiku tiekas sestdien vakarā Arēnā Rīga. Tajā varēs ierasties jau no plkst 19. Šovakar paredzēti kopumā deviņi dueļi, bet kulminācija - Brieža un Usika duelis - gaidāma ap plkst. 23.

Biļetes uz cīņu pieejamas Biļešu Servisa kasēs, kā arī interneta vietnē Bilesuserviss.lv. Abu bokseru cīņu tiešraidē rādīs interneta televīzijas platforma Viaplay.lv.

Top komentāri

vilis
v
ko taisnojies kā mauka , dabūji iekšas tad tā arī saki !
Vygis
V
Kaut kā jau tukšās vietas jāaizpilda
Dinamo Jurčiks
D
Izskataās daudz brīvu vietu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi